Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kinek mi nem akarom most feszegetni a 2t vs. 4t
nekem ezek a bonyolult 4t-k kis ccmbe nem a bestek. viszont nem is tagadnák meg egy xt városba használni

Marcs vágd kupán a tesód :D enyém is ezt szokta velem
ígyvanígyvan
még nem volt alkalmam beszélni vele mert gyagyás majd hnap...
rájött mi a jó ésminek van értelme és mi értelmetlen
felmelegíted aztán próbáld meg vissza kalapálni, vagy is mond a bátyádnak az úgy is nagy gyúros
felnőtt ? ezt fejtsd már ki részletesen
egyébként meg sikerült ma egy perec... kérdezni is akartam, hogy ha a hátsó fék pedál elgörbült mit lehet vele kezdeni? azon kívül, hogy másikat rendelni ne próbáljam visszahajlítani mi?
nem de sztem nem hasonlítunk... viszont együtt voltunk kórházban egymás mellett feküdtünk de ő 1 nappal idősebb + alsóban osztálytársak voltunk de ennyi
35ért elkelt a kipuffom senki se érdeklődjön köszi!
Holvan? Midvan? Mennyijé' van? Mi van?
:)
halihóó ha van valakinek cbr125r-hez jobb oldali idom ami a morotnál(térdednél)van akkor az szoljon mer naon kellene.köszi elörre is.
Ha neked lesz, legyél olyan szíves és küldd tovább nekem is! ;) Nagyon köszönöm előre! vbarnixxx@freemail.hu
Tök hasonlítasz a Sz.Edinára. Nem vagytok rokonok?
Hi!
Sajna te vagy az első aki ezzel kapcsolatban lenyomott 1 -etlen billentyűt is
De ha van v-ki akkor elküldöm neked!
HellO!
Szia.Ha valaki küldött neked elektromos rajzot, akkor azt én is elkérném tőled:D
pingu998@freemail.hu
Köszi
javít rajta, jobban gyorsul, főleg ha a karbi utánna van állítva ;)
(ami nálam elmaradt, mert kaptam 2 időpontot, mind2nél elaludtam)
vegyél fel msnre, adatlapomon van a cím ;)
Ez már nagyon nem a CBR ről szól
na én elteszem magam holnapra sok volt mára a meló jó8
haha van barátnője mondjuk neki új volt a hely mert nem itteni
lehet kiváncsi volt a tulaj a fenekedre izé nem látott még cbrt hátulról úgyértem (ez egyre jobb )
Én is már valami nagyobbat szeretnék, főleg így, hogy a mostaninak minden baja van már. 125-öst nem szándékozom venni (de ha te kéred meggondolandó )
azt lehagytam hogy nagyon szép
tegnap gurultam egy 125ös dzsámáhával bár otthagytam nyilván mert kisebb vagyok meg ügyesebb vicc volt mielőtt valaki nekem esne...
Vannak alkatrészeim cbr 125-höz egy komplett motort bontottam, csak az eleje hiányzik, a blokk is megvan.bárkinek bármi kell az hívjon: 20/4627680