Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infókat a gumiról! Asszem ez a ContiGo jó lesz nekem is... A dobra meg még visszatérünk ha lesz pénzem, és ha persze még meglesz neked...
A honda is műbizonylat nélküli raptor kipuffokat árul...és marad vele a gari.
moccról=kipuffról
Elvileg ha van műbizonylat a moccról, akkor gari marad! 2év teljes körű gari van! Rulez meg töltsd már ki az adatlapod, ha már ekkora pofád van!
vagy akár ez: gumma
Találtam egy linket nekem ez a gumi volt a mocimon sokáig és bevált és az ára sem elhanyagolható!

gumma
Kösz Haver az együttérzést!
a dob ára 30e Ft és a postaköltséget is én állom(1890 Ft)
Rulez jó nagy fasszopó vagy te!
2 én gari volt..csak most ez is egy érdekes dolog azt mondta a bltvezető hogy nyugodtan tegyük rá a dobot nem fogom elveszíteni a garit..persze ilyenkor amikor baj van legalább van egy fekete bárány(sportdob) amire lehet fogni
Még nincs semmi hír csak annyi hogy összerakták az új dugóval és még mindíg lehet hallani azt a kopogó hangot a motorból...most csak várok nem tehetek mást szólok ha bármi új infó van!
csak ennyit:
Sziasztok! Első gumit szeretnék venni a cbr-re de nem találok nagyon 80/90 eset..
néztem az r17.hu-n ott sem találtam... A gumaker.hu-n van egy Mitas, de azt meg hátsó kerekekre ajánlják....
Attól feltehetem előre is nem?! Megköszönném, ha valaki(k) még írna nekem pár címet, ahol van ilyen méretű gumi..
Mellesleg ,ha még picit engedsz az árból, érdekelne a dobod!
Balázs
nem csak 1év gari volt rajta?A másik meg az hogyha sportdobot teszel a motorra akkor autómatikusan megszeged a szerződést így a garancia nem érvényes.ez a te sarad sajnos.Nagyon sajnálom hogy így jártál
Helló!
Úhh ez nem gyenge,sajnálom hogy szétment a vasad!Haveromnak is coltkis cbr-e közel 20 ezer km-ert hajtott bele gond nélkül,bár igaz hogy a sportdob után kissé remegősebbé vált az egész gép.
A szűröt meg állítólag csak 12 ezer km-ként kell benne tisztítani.Te vagy az első akinek ez lett a gondja a cbr-rel,legalábbis én csak rólad tudok...Ha meg tényleg a kenéssel voltak gondok akkor a szűrőtisztítást iktasd be mindenképpen....Sok sikert a garancia ügyében!Széles utat..
Van valami új hír a mociról? Miért nem jó?
Úgy lesz haver, ma kaptam a hívást összerakták de még mindíg nem jó
Ez tuti valami kenési probléma volt! Sajnálatos, hogy nem tudod a bizonyítani az igazadat! Azért szorítok, majd írd le a további fejleményeket.
Ezek a szervizek szeretik palira venni az embert! Azt hiszik minden ember tök hülye a motorjához! Szervíznél sokszor felszámolják a szűrőt is költségként, holott a legtöbb ilyen kis 4T-be csak tisztítani kell, csere értelmetlen, vagy nincs is benne szűrő!
Hali! Köszi a szorítást!

Az egész úgy kezdődött hogy másfél évvel ezelőtt eljött az az idő hogy motort szerettem volna venni és a voksom a cibere mellett tettem le. Bementünk Békéscsabára és az eladó nagyon meggyőzően vélekedett a motorról és ez engem és édesapámat nagyon levett a lábunkról...azt tette amit egy jó eladónak kellett--megfogta a vevőt. megvettük a motort és azt az alkut tudtuk bele hogy ők fogják állni azt a 30 párezer forintot ami a forgalombahelyezés meg regadó meg rendszámtábla ilyesmi....
(ez volt karácsony napján) Mivel ekkor már nem volt közlekedési felügyelet ezért nem tudták a papírjait elintézni így abba maradtunk hogy majd január 18-án elintézzük.Így is volt addigra bele tettem az 1000 km-t.Akkor mondom intézzük a szeríz költségeit! és azt mondja, 34000+ a szervíz....Mondom MII? 34? de azt mondtad hogy azt Te elvállalod! És elkezdődött az egész történet. a végén csak kikellett fizetnem mert bevállalta a rendszámtáblakeretet meg a rendszámtáblát...pfff. Jelzem pótégőkészlet nem volt a motorba azt mondta hogy mikor leközelebb megyek azt majd hoz hozzá.Na azt azóta is hozza
Azt mondta hogy minden egyes termékre amit ott vásárolunk 10% kedvezmény jár.Na az is csak addig tartott...Közbe lehet hogy voltak még lényegtelen kis apróságok de mostmeg itt van ez a garancia!
Az jó hogy nem vállal sem a gumikora sem az idomokra sem a kábtarógumikora sem az izzókra SŐT még a kupungra sem garanciát mert azt mondom hogy az az én költségem DE az hogy a blokkon melüli dolgokra sem akarja vállalni ez már nonszensz! Akkor mire vonatkozik a garancia? ? ? ? a semmire? az sok van a motorba... nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz ennek a vége..

Egy biztos én azt hittem hondát vettem
Hali!
Sajnálom , hogy igy jártál! Nemrég vettem 1 Raptort én is , kb 1000-km mentem vele k-jó a hangja, akár még teljesitmény növekedést is érzek. Viszont nekem is megváltozott a motorhangom! Kicsit "durvult" remegősebbé vált a motor. Különösen 6-8 ezer körül. És néha mintha vezérműlánc hangot hallanék. Bár ezeket én a motor bejáródásának , (6100-km) tudtam be. Épp azon gondolkodom, keresek egy szerelőt, állitsa be a vezélést, és a szelepeket. "szakszervízbe" nem szertném vinni , amióta a Fóti cora mellett található MÁRKASZERVÍZben váltottam pár szót egy szerelővel , akinek elmondtam , hogy vettem egy ciberét. Szeretném szervizeltetni, és érdekelnének a szervíz periódusok. Erre közölte 3000-km ként olajcsere,+olajszűrő! Mint itt a fórumban megtudtam, nincs a gépben ilyen alkatrész!
Ezekután egy ilyen felkészültségű"szakemberre" nem bíznám a gépem! Légyszí ird meg ,hogy alakul a vítád velük.
Én neked szoritok!
Nah ehez mit szóltok? a történat röviden annyi hogy a motor az uccsó 200 km-en elég erősen elkezdett kopogni és inkább bevittem a szervízbe.Én a vezérműláncra vagy a vezmű tengelyre gyanakodtam de mint utólag kiderült nem ez volt a baja.A garanciát nagyon nehezen tudom érvényesíteni mert a sportdobbal vittem be és rá akarják fogni a sportdobra hogy amiatt lett ilyen.De kérdem én ki hallott már olyat hogy a dugó megsül a kipufogó miatt? ? ? Mert az hogy a szelep megég az oké de az hogy a dugó egy 4ütemű motorba? Lényeg hogy most kap egy új dugót meg lesz fúrva a henger és olyan lesz mint egy 0 km-es.
Kérdem én hogy a honda nem megengedhetné magának hogy egy ilyen kurva szerízt kifizetne?
Ne féljetek nem fogom a békéscsabai Motorsziget kft. jóhírét vinni!
Ott tartunk hogy ha minden igaz a héten kész lesz a motor(1 hónapra rá hogy bevittem , és újra be kell járatnom.
Szerintetek lehet ilyen hogy a sportdob miatt legyen ez?Nagyon erősen kétlem!
Tegnap bevittem a gyári dobot a szervízbe és elhoztam a sportdobot olyan címszóval hogy "találtam rá vevőt" így ha nagyon nem akarja teljesíteni garanciális követeléseit akkor én meg letagadom hogy ezen a büdös életbe is volt sportdob!
Arra gondoltam hogyha azt mondja 70 a javítás akkor elfelezzük az összeget és akkor az korrekt de még így is bassza a csőrömet hogy ez mind az ők költségük lett volna...várjuk meg a végét.
Elnézést a néhai trágár szavakért.
Várom a vélemményeteket!

És csak egy jótanács: HA VALAMI ELROMLIK A MOTORODBA SOHA NE A SPORTDOBBAL VIDD BE MERT EGYBŐL RÁFOGJÁK ARRA! RAKD MINÉL GYÁRIBB ÁLLAPOTBA!
Még mindíg eladó!