Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem igazán láttam még, csak hallottam róla! Szerintem egy nagyságra van az AF1el, meg jó mert az Vmotoros, még kevesebbet eszik mint a CBR! Hát erőben csak felül érzek változást, mivel alul a cbr alapjáratból kihúz, viszont amikor nyitott az Aprilia-ban a power....! Szóval neked kell eldöntened, hogy mi a fontosabb! Én nagyon megvagyok vele elégedve, viszonylag nem megy rosszul, alig eszik, kényelmes gép, és új, csak tankolni kell bele, de azt is ritkán!
Hello Labika, vagyis csabikaCBR

Látom váltás voltás volt 4T-re, én is nagyon nézegetek egy Honda Varadero xl125v-t, te biztosan láttál már előben( CBR vásárlás miatt), testre sokkal kisebb mint az AF-1? És mennyire érzed gyengének egy ilyen 4T gépet a AF1 -után?
Jah, és megmondanátok, hogy mekkora a gyári lánckerék?
Hali! Kinek van CBR-re első lánckereke, a gyárinál 1el kissebb?
érdekelne engem még 1 olcsó sportkipuff.ha van valakinek az irjon
na figyi irtam az MSN-edre hivj már föl lécci mert megyek debrecenbe és jó lenne ha össze tudnánk futni
rendben
diabolition@freemail.hu
ez az msn-címem akkor majd itt felvesszük a kapcsolatot!
Debreceni vagyok amúgy
na az fasza legyen 9 és akkor mind a kettőnknek igaza van merre laksz ha messze akkor postán jöhet akár mikor ha ideadod.majd este jövok fel legközelebb oan 11 körül és majd válaszolok ha lehet akkor ird már ki az MSN- cimed és ott mindent megbeszélünk ok?na akkor majd jövök.még1szer köszi
Tudom! Azért írtam oda elé h "Léri kettőspont"
Az árat beszéljük meg. 10ropi?
de teló nem is kell
az nem baj mind 1 festve lesz és mennyi az ára?mert az is fontos
Csak az a ciki hogy ami nekem van az piros fekete nem a repsolos festésű
Léri: teleszkópom nincsen eladó, az nekem is kell
igen a kissebb idom ami pont a motor mellett van amin a repsol festés(jel irás) van és mennyiért adnád ?előrre is köszi
cső még élek, rég jártam erre
Megnéztem, szép hangja van , a dob is szép , de én sokallom annyi pénzért!
Grat hozzá!
hali Antonio!1 pár teleszkóp szár kellene ha van---irtad vannak alkatrészeid!
Jójó köszi szépen! A videóra kiváncsi vagyok!
45, és a szűkítéseket a csőből ingyen kiszedte, nekem megérte az árát :)
mindjárt csinálok videot, de csak garázsba tudok most a szar idő miatt :(
Helo!
Nekem vannak alkatrészeim a kis cbr-hez!
Milyen idomra lenne pontosan szükséged? A jobb oldali középső kisebb mérető idom kéne?
helló keresek cbr 125.höz alkatrészeket tank,jobb oldali idom a motornál,és jobb oldali lábtartó konzolt ha valaki esetleg tud szoljon. előrre is köszi.
Megmondanád mennyibe került?
megvan a Finster dob, plusz szűkítések kiszedve, jobban pörög, durva hang ^^
majd video holnap
Sziasztok

Eladó Honda Xr 125R típusú motorom. 2005ös évjáratú, de hibátlan, karcmentes, gyári állapotban van. Garázsban tartott, rendszeresen szervizelt, garantáltaln költségmentes!
Akit érdekel, vagy tudna vevőt írjon lécci
msn címem : badboy_121 kukac msn.com