Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Laci:)Orulok neki hogy te is fenn vagy az oldalon:)
Te nem vagy veletlenul a CBR klub tagja?
Udv,
Andi
Szia Andrea!
Én vagyok az akitöl megvetted a motort!
Ez az én régi motorom!
az az 1 liter olaj megy mindenhova
hát akinek CBR-e van az azonnal klubtaggá válik ha aktív klubtag szeretnél lenni akkor meg aktívnak kell lenni. Néha írni ezt azt a www.cbrclub.hu-s fórumra, és esetleg motorozni néha más klubtagokkal
Hogy lehet CBR klubba tartozni?A motor meg van hozza:)
Tényleg nem tudom!
Különben azért kérdezem, mert ha olajos, akkor ugyanaz az olaj van a váltószekrényben mint ami a főtengelyt és a gyűrűket is keni. És én csak 1 olaj betöltőről tudok. Ez esetben viszont nem használható a metabond.
... na mit tippelsz? Hallottál már Ducatit? Tudod hogy mitől van olyan béna hangjuk alapjáraton?
Tudja v-ki milyen rendszerű a kis cibere kuplungja? Mármint olajban fürdik, vagy száraz?
Köszi!
Tudod ezen be van jelölve a csavar a deknin, ha leveszem látják!
számold meg
15 ös asszem
Megkérdezem még1szer hátha! Leírnátok, hogy mekkora a gyári első lánckerék a CBRen?
Rendőrök, vagy kpm fogott meg?
Ne mond ezt engem pótműszakira küldtek a dob miatt!
Igen csak kicsit erősen kell tekerni de kézzel kell:)
Vagy bárki aki tud itt Hajdú-Bihar-ban vagy BAZ megyében az szóljon lécci
Hello Antonio! Nekem balo oldali tükörtartóra lenne szükségem merz az sajnos letört meg 1 első indexpár kellene még!
előre is kösz
köszi a választ :)
hát pedig sztem tuti az akksi az, mert ha az önindítót lenyomom már csak annyi történik hogy halványabb lesz a műszerfal és a fényszóró, ha a távolsági fényszórót benyomom akkor is. indexet lenyomom akkor szinte már semmise történik, stb...
Annyi amperorás amennyi az akksira van irva a kézikönyv az eltérő szabványok miatt mást ad meg. 24órára tedd rá a tőltőre és ok lessz a cuccos.aztán goooo
ennyitől nem szabadna szerintem lemerülnie...enyém sosem merült le akármennyit kapcsolgattam és akármennyit állt.
amugy 1 hete van meg a cbr125-ösöm, csak még a jogsi folyamatban van :/, rossz idő miatt belett tolva a melléképületbe és legutoljára akkor volt beindítva amikor meglett :S. aztan volt olyan amikor adtam rá gyújtást és nem indítottam el (hülye voltam és ez miatt merült le...). de akkor ha veszek hozzá motoros akksi töltőt és feltöltöm, olyan lesz mint uj korában? jah és a külföldi kézikönyvében az van hogy 6Ah-s az akksi, de a magyar kézikönyvében meg 5Ah van írva, akkor most mennyi :S?
Ha nem akarod szétlőni az akksit akkor autótöltővel semmiképp ne tőltsd hiába 12V-os mert túl nagy amperral tölt és egy ujj akksi 25.000-körül van minimum.Mindenképp vegyél kimondottan motor akksitöltőt motorosboltokban lehet kapni kb6-8000-péz
valaki letudná írni hogy hogyan töltsem fel a cbr125r-emnek az akksiját akksi töltőről? mert nem nagyon értek hozzá és nem akarom elbaszni. (cbr125 akksja 12 V- 5 Ah)