Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

peti enyém is eladó(bár nem tudom mennyire óccsóé kell neked), ha érdekel vegyél fel msn-en :)

badboy_121 kukac msn.com
Cbr-el 135-140hahahahahahahahah!
Sziasztok!Keresek eladó cbr-t,műszaki sem muszály,csak h guruljon !Ha tudtok egy olcsobb jellegüt,légyszi irjátok meg! Köszönöm!
oké boccs bunkó voltam
menj el biciklizni
kiíméletes megfogalmazás
rs órája még pozitív irányba csal
+2-3km/h
És Te a farkad vonalzóval?
nekem bemérték, amikor a gyári óra 120at mutatott a gps 111-et.Érdekes volt hogy haver robiján csőgázon 80at mutatott a gps és mikor mentem utána az én órám is szal valszeg 80ig pontos az órám
Na hi all! 840kmnél járok, holnap bejáratom, szombat első szervíz Finster dob engem is érdekel, leírnál róla mindent, elérhetőségtől kezdve árakat, kinézetet, alapanyagokat, formát...stb! Légyszives!
mentem cbr mellett a rába ringen és kb GPS szerint mint két gépnek 120 a vége ami érdekes volt hoyg neki is 120at muatatott és nekem is pedig elmentem mellette,szal szerintem az R órája pontosabb...de levan szarva nem ez számít de valósan kb ott tud mind a kettő
bemérted már gps-el?
Nekem ment a CBR a gyári dobbal 135öt is a raptorral 142-t.
Már bocs de milyen tapasztalatok alapján mondod Te ezt?
Én se mondok semmit a R125ről mert nem volt olyan motorom(nem is lesz)

Nem kell bepöccenni!
120-120
Az kérdésem lenne hogy egy cbr 125-nek mekkora a végsebessége gyárilag? És még azt hogy átlagosan az új 4ütemű 125-ösöknek mekkora a végsebessége? Válaszotokat előre is köszönöm.
Az érdekes mert haver a 900RR-t 9300-ért vizsgáztatta
Ovál!
Mi alapján csinálja meg?
Csinált már CBR-re?
Bal oldalt Futómű----Teleszkópszár
http://www.biker-world.hu/kate...(....)&hivo_cat_id=22&h_hivo
szint_id=4&h_cat_id=22

Ez az
én Heidenaut ajánlok...szerintem sokkal jobban tapad, mint a gyári
Holnap tolunk egy Balaton korutat eddig 3 an vagyunk ha vki akar jojjon meg! ! !
Hátsógumira még mindig várok tippeket