Szia
Jó, többször elengednek az autosok és komolyabban veszenek!
Amugy ma sikkerült mindent elintéznem, kötelező bizt., áttíratás ugy, hogy 2 hét mulva jönn a törzskönyv, forgalmi meg már a nevemen van!
Igen megyünk, egyelöre ugy nézki 6-tan megyünk ha haver megtudja csinálni a gépét, mert tegnap pályán kiment alola a motor és én hoztam haza!
Tudod tuning akkire mondtad, hogy hasonlit Rossira!
Ma beszéltem vele szerzet már néhány alkatrészt, szóval bizom benne, hogy kész lesz péntek reggere!
Neked nincs kedved jönni? Szívesen viszlek!
2 hete lett volna egy vizsgam de eskuvo miatt visszamondtam , most varom az uj idopontot
Remelem minel elobb mert mar mehetnekem van:)
milyen az uj mocid?mentek motoros talira?
Hohóóóó míg el nem felejtem eladó a sportdobom! Jellemeznem azt hiszem nem nagyon kell...kellemes hang, érezhető +erőtöbblet(125öshöz mérve ) Ovál fényes-kockamintás. Az ára 35e Ft.
Mire való a fórum ha nem erre
Megállított a rendőr és egybős átadott a KPM-es csávónak aki azonnal kiszúrta a sportdobot és kérte volna a műbizonylatot és kereste volna az "E" betűt de mivel ezek nem voltak így azonnal jegyzőkönyv....Szerencsére nem vonta be a forgalmimat mert a rendőr megkérte hogy ne tegye amúgy megtette volna.Költség az szeencsére csak annyi volt amennyi az utiköltség mert ez végülis nem egy műszaki vizsga henem egy felülvizsgálat volt.Visszadobtam rá a gyári dobot és kész.
Kérdezz csak nyugodtan! Neked milyen motorod van?Képed esetleg róla? csáó!
Hellohello.nekem is megvan a cbr-em:P fasza kis gép. kérdezni szeretném hogy Makótól milyen közel hely van pályázni ha egyszer oda kerüne a sor hogy lenézek?! Széles utat
Sziasztok!
Nézegettem most este a Honda magyarországi honlapján a kis 125 cm3 s CBR - t, és hirtelen beugorttak furcsa dolgok..
Új festés van rajta? Vagy mivan? Meg új fejidom? http://motor.honda.hu/modellek...
Sajna úgy tudom a kpm már új néven "közlekedési hatóság" ként hatósági jogkört kapott, és joga van megállitani.
A kpm-s faszi egyből kiszúrta a dobot?
Mibe került a külön müszaki vizsga?
A hejszinen bevonták a forgit?
Bocs a sok kérdésért, de tájékozódnék mire számithatok!
Köszi előre is!
Jozefus
A kpm csak úgy nem állíthat meg mert neki szerintem ehez nincs joga meg meg se állnék neki de itt kint volt a rendőr ami szerintem mindíg kint van és egyből át is adott a kpm-nek.
Így volt Haver
Hali!
Szükségem lenne kettő krómszárra a következő paraméterekkel: 31 mm átmérő, és 595 mm hossz. Lehetőleg jó állapotban lévő bontott dologra gondolok, mert az új drága egy kicsit.
Köszi.
Jó, többször elengednek az autosok és komolyabban veszenek!
Amugy ma sikkerült mindent elintéznem, kötelező bizt., áttíratás ugy, hogy 2 hét mulva jönn a törzskönyv, forgalmi meg már a nevemen van!
Igen megyünk, egyelöre ugy nézki 6-tan megyünk ha haver megtudja csinálni a gépét, mert tegnap pályán kiment alola a motor és én hoztam haza!
Tudod tuning akkire mondtad, hogy hasonlit Rossira!
Ma beszéltem vele szerzet már néhány alkatrészt, szóval bizom benne, hogy kész lesz péntek reggere!
Neked nincs kedved jönni? Szívesen viszlek!