Jó ez most tényleg egy olyan dolog hogy az oktatom mesélte két volt diákja megkérdezet pár motorosrendőrt lehet-e vezetni ezzel az A4-es lapal és azt mondták hogy persze hiszen az már egy igazolás hogy sikkerültek a vízsgáid és hogy már csak a kártyára vársz.
De ez rendőr függő is!
Na mindegy tuddok még egy hetet várni!
vezethetsz a papírral is .... nem tud mit kezdeni a rendőr jó jó mondják hogy nem szabad én is úgy használtam eddig mindent és semmi ognd nem volt .... benne van hogy vársz a kártyára és még csak bűntetést se kaphatsz
Pl: te taxi sofőr vagy és nincs meg a jogsid csináltatsz újat de 2 hét a jogsi.... akkor addig nem dolgozol ?
Na sikkerült ma a forgalmi vízsgám is!
Hétfön megyek a közlekedés felügyelethez igazolásért és aztán az okmány iroda.
Után egy-két hét és meg lesz az A jogsi!
Vasárnap megyek motorral, ez szinte már 100%. Már csak az időjárás befolyásolhat.
Ha kijössz, akkor majd állj az nsr körül 30 percet ( ), mert félóránként tuti rá fogok nézni, hogy minden O.K.
Hát majd meglátjuk, alőször legyen meg a motor, aztán majd lesz valahogy! Ha megyek madarasra összefuthatnánk! Jön asszony is, persze reménykedjünk, hogy pénteken átadják a motort!
Nem kaptam meg olcsóbban, mert mostmár a Honda behozott 1-2 törvényt, aztán nem tudott engedni a tulaj a 698ból...aztán hitelre kértük, így a 850helyett csak 720at kell visszafizetni, és a havi 14800helyett csak 12200!Szóval annyira nem volt jó mint tavaly lett volna, de még ígyis tökéletes!
Köszi! Hát igen új, mert 0km-es, csak előző szériás, nagyon jó vétel volt, barátom a bolt tulaja, aztán olcsób megkaptuk! Hát nem tudni, hogy madarasra megyek-e, mert valószínű, hogy pénteken vehetem át, ha átvehetem akkor, akkor kinézek, ha nem, akkor sajnos nem megyek ki!
azért mert kajak jol megy ahhoz képest hogy mekkora motor van benne meg keveset is fogyaszt meg a csajt is eltudom legalább vinni olyan szar mikor mogottem ul legszivesebben nemvinném sehova kétszeméllyel nemtul élvezetes motorozni
Holnaptol meg már dolgozom nyári munkán!
De ez rendőr függő is!
Na mindegy tuddok még egy hetet várni!
Pl: te taxi sofőr vagy és nincs meg a jogsid csináltatsz újat de 2 hét a jogsi.... akkor addig nem dolgozol ?
Hétfön megyek a közlekedés felügyelethez igazolásért és aztán az okmány iroda.
Után egy-két hét és meg lesz az A jogsi!
Ha kijössz, akkor majd állj az nsr körül 30 percet ( ), mert félóránként tuti rá fogok nézni, hogy minden O.K.
De erre rájött az af1. Gondolom most még olcsóbban kaptad meg.
Kunmadarasig kitúrázol vasárnap?