Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a kipufogó mikor? :D
Legszivesebben már holnapután mennék érte
ÉS MÉG MINDIG ELADÓ A CBR-EM!
Na grat a sikeres vízsgához!
Én oktatomnál is van egy ER-5 és egy Z750!
Holnap veszek a ruhámra koptatot!
Látom még mindig nem hagy nyugodni, hogy mennyit megy a cbr ezt én már tavaly is mondtam, hogy gps-el bemértem és kb 8-10km/h-ás eltérés van a tényleges és az óra szerinti sebesség között. Amúgy akkor a km számlálóban is lehet különbség, nem?

Jön valaki CBR-es vagy fórumozó jövő héten a Balatonkeresztúri Motoros Találkozóra?
http://jesolomotoros-sokk.gpor...
Új CBR125 105nél 94-95el megy GPS szerint. Tegnap tudtuk meg :)
ja és köszi! :)
itt is van egy ER5 még pluszba :)
meg két ETZ
Gratulálok! Mindenhol Kawasaki a tanulómotor? Errefelé egy ER-5 van!
nekem meg megvan a forgalom vizsga is, már csak a papírra várok, ami hétfőn meg is lesz :)
Jó volt a vizsga előtt, jóval előbb kimentem, egy srác volt kint az oktató ER6n -ével, oktató sehol, ideadta egy körre :D
CBR után nem volt rossz, de mégis csak sor2
Tegnap este meg névnapom alkalmábol köszöntötek fel a srácok, olyan hajnali 3kor értem haza!
Ma is megyek egy haverhoz, de az egy sima házi buli!
Ja hétfön megyek vezetni egy Z750-et!
Aztán kedden vezetek még és szerdán forgalomivízsga!
Ha meg jön a jogsi 600RR!
Ja volt nálam egy kis buli , megünepeltük haverokal az érettségimet, felköszöntötek!
akkor ha nagyon unatkozol, ezt nézd meg
addig örüljetek amíg csak a lámpaizzók égnek ki 2 havonta! Nekem már az indexeim és a műszerfalvilágításom is elszállt és hogy teljes legyen az öröm, tegnap két szöget is összeszedtem az RR elsőgumijába... jupiiiiiiiii
nem biztos hogy kiégett, lehet hogy csak érintkezési próbléma van, bátyám is párszor cserélt égőt míg nem én is így jártam és egyszer észrevettem hogy néha világít néha nem. bátyám is mikor jön mögöttem látom a tükörbe hogy világít mind a kettő aztán 1 nagyobb bukkanó és már csak az egyik világít aztán ezt párszor megcsinálja 1 motorozás alatt :D
nem tudom...itt környéken van még 3 cbr125ös haverom, és nekik is állandóan kiégnek...
egyik srác elvitte szervízbe, és már meg nem mondom, hogy mit cseréltek ki rajta, de rá 2 hónapra ugyanúgy kiégett neki...de ahogy néztem képeket, majdnem mind1ik kis cbr félszemű:)
jézusom, miért kell abban olyan sűrűn cserélni? Biztos minden ok az elektronikában?
rendben... de az árát előre írd meg, csillagos összegekért inkább maradok a régi fajtánál:)
na, ha még lesz pár ember aki szeretne, akkor megrendelem én mindet, és egy közös talin odaadnám őket ;)
na? :D
engem is érdekelne...ugyanis utálom, hogy kb 2-3 havonta cserélni kell az izzókat...:)
Okés köszi!
Majd ha ír a srác, akkor én is leírom az árakat ;)
Engem érdekelne!