hello fiuk lányok! Kell a kis cbr- be olajszűrőt cserélni olajcserénél vagy nem olyan amit ki lehet mosni vagy mi a helyzet mert a boltba nem tudtak nekem rendelni mert hogy nem talál az adatbázisukba. ugyh nem tom mi a helyzet. köszi a válaszokat
Igen ott, sőt pont te linkelted be, és úgy tudta megrendelni a srác! Köszönjük!
Azt nem tudni, hogy a főtengely maradhat a gyári? Mert ugye így még mindig nem lesz olyan erős, mint a 150es gyári, szóval elvileg elkéne bírnia! Azt nem tudod véletlen, hogy a csapágyak maradhatnak, vagy azokat is kell erősíteni?
Na ma megkaptam végre az Érettségi bizonyitványomat!
Holnap meg megyek elöször vezetni forgalomba 500-as Kawasakival!
Jövöhéten szerdán meg már vízsgázik is forgalombol!
Csak nekem torpan meg a motor mikor 2esbe váltok? alacsony fordulaton nem feltűnő, de ha pl magasabb, 9000es fordulaton váltok, nagyon visszaesik a fordulat... A többi sebességgel nincs gondom, de ez elég zavaró
Nem tudom hol vette, ide volt belinkelve 1 weboldal, és őket hívta fel, olaszból hozták neki! Még pesten van, jövőhéten kapja a kezébe, nem tette még fel! Azthiszem 50ezer körül volt! Ja és már 4szelepes!
Honda CBR 125-ös motorkerékpárra való LeoVince sportkipufogóRENDSZER eladó! a kipufogón semmi sérülés nincsen szinte új állapotban van, nagyon brutális hangja van tőle a motornak. érdeklődni lehet e-mail-ben és telefonon is.
e-mail: kalfarik@enternet.hu
telefon: 30/768-0282
hát nem tudom, énis nyugodtan jártam az ideiglenes B meg ideiglenes Ak jogsimmal (előtte sm volt). Már az is nagy lépés volt hogy leraktam a jogsit, és nem közlekedtem tovább évekig nélküle. Ezt a rendőrrel is tudattam volna ;)
Sógorom 2 évig csinálta a jogsikat... Ideiglenes jogsi nem véletlenül van, de csak akkor lehet kapni hogyha már előtte volt egy (ami alapján csinálják a többit is kb.) Szal mondjuk volt eddig smkp, megcsinálod A1-et, kapsz ideiglenest (egy A4-es lap :) ) 1-2 hét múlva megjön a normális. Ha van ideiglenes azzal nem büntethetnek meg...
gondolkodjatok már. Mire fejlelent, meg eljárás indul ellened, már kiküldik a papírt. Ott a joghézag.
Már az eleve idióta aki ilyen miatt parázik hogy ideiglenes papírral lehet e menni.
Szokásos idiótaság a magyar bürokráciában, ami ellen emelt fővel tiltakozom. Ha van egy iciripiciri agya is a zsernyáknak aki megfog ideiglenessel, akkor elenged. Ha meg ilyenért megbüntet... Akkor joggal érdemli ki a balfasz nyomorult szarrágó jelzőket.
üdv
Ha érdekel valakit xenon, tudok egy helyet, én most onnan fogok rendelni;)
Csak azt kérdezték hanyas évjárat, meg hogy milyen típusú xenont szeretnék