Ideiglenes papírral sem lehet menni! 100% Mentem vele és megállítotak és nem lehet! :)
Meg rosszabb esetben kaphatsz min. 5000 Ft-ot mert nincsenek nálad az iratod!
azt tudom hogy nem szeretik, de legalább már benne van h van a forgalomhoz közöm..
(én mondjuk szivem szerint ha van a1-es vagy Ak jogsid két éve csak rutinból csináltatnék vizsgát..)
az az ideiglenes jogsi az nálad nem azt takarja hogy megtarthatod az eddigi jogsidat h mehess vele, és azért kell bemenni ami majd készül..?
vizsgalappal megbüntetnek...
de kérhetsz rögtön egy ideiglenes jogsit, viszont akkor nem küldik postán a véglegest, hanem be kell menni érte ha kész, és leadni az ideiglenest...
én is hasonló cipőben járok, csak nekem jogsi nincs, motor pedig van. de ez vmi vadállat, van egy kis különbség a 125 meg 600 között. reményeim szerint jövőhéten már nekem is lesz forgalom vizsga és akkor legalább vizsgalappal el tudok járkálni amig nincs meg a jogsi.
alapból is kíváncsi vagyok rá, mert nem semmi ahogy mentél:) (már amennyit láttam belőled:D)
amúgy fent én is mondtam bnőmnek, hogy nézd, hátrafelé vesz fel mindent kamerára..mondom abból jó kis videó lesz biztos...de akkor én is tévedtem meg azért is gondoltam, mert tényleg az a srác nagyon tapadt rád:D
de tényleg várom a vidit, ha olyan jó minőségű lesz, mint amiket feltöltessz/ill. vágsz, akkor biztos jó lesz megint.
egyébként Te így még mindig többet szerepelsz a videón, mint az a motoros srác aki utánam jött
szegény azt hitte hogy hátrafelé filmez a kamera és hogyha szorosan jön utánam akkor majd rajta lesz a felvételen , nem vette észre hogy egoista módon a saját hátsómat filmeztem
a videóra csak magad miatt vagy kiváncsi vagy amúgy is? mert ha csak magad miatt akkor ne számíts túl sokra, mert konkrétan 3 képkockán vagy rajta, abból a középső képkocka amiről betettem a képet. Szóval gyakorlatilag csak annyi ami kivehető a videón, hogy "hoppp... mintha valami átsuhant volna a képen!"
a videót egyébként majd akkor teszem fel, mikor már elegendő mennyiségű és minőségű felvételem lesz, amelyekből dolgozhatok a videóvágásnál.
ez jóóóóó =D pont amikor megnéztem, h írtál-e, itt volt barátnőm is
ésés tényleg formás neki (és ő is köszöni :))
amúgy nagyon köszi, hogy így kivágtál a videódból minket ... nem gondoltam volna, hogy lesz 1 ilyen képem, ahol 180al rohannak el mellettem felfogod tölteni amúgy a videód ide? mert nagyon kíváncsi vagyok rá..:)
még lesz alkalmunk biztos találkozni, leginkább Dobogókőn, meg többet fogok arra járni, ha már lesz végre egy nagyobb mocim.
amúgy én kérek elnézést mert tudtam, hogy nagyon meg fogtok rémülni ha 180-nal eltépek mellettetek 50 centire de pont abban a kanyarban volt egy vízátfolyás és ezért próbáltam minnél inkább egyenesen bevenni, hogy ne kelljen döntenem a motort mikor átrobogok a vízfolton, viszont ehez minnél közelebb kellett elmennem melletted.
egyébként oda akartam menni tumálni Dobogókőnél hozzátok, csak már nagyon lemenő félben volt a nap és a kamera nem igazán csipázza ha nincs elég fény.
RockandyRoll téged láttunk tegnap késő délután Dobogókőn? csak utólag esett le, hogy te lehetsz..(rucidról:)) mellesleg brutális hangja van a 600RR-nek, amikor tnap padlón elindultál barátnőm is kb szerelmes lett a motorba :D
meg amikor kielőztetek lefelé, akkor remélem nem voltam útban..de olyan gyorsan jöttetek, hogy kb összesz.rtuk magunkat
Igen erröl nem rég olvastam egy cikket, hogy az iskolák is elkeztek szívatni rendesen csak, hogy nekik ebböl pénz jöjön be!
De az oktatom is azt mondta, hogy látszot az egészen, hogy csak valakit meg akkart huzni a vizsgabiztos, mert az, hogy nézki 7-böl 7 átt ment!
20ezer minusz a nemlétező pénzemből... amikor még ruhára sincs pénzem, görény fasszopó, mert látta hogy alapórába megyek... köcsög...(alapóra minusz 2, arra nem tudtam menni )
gyalogosokra figyelj, mostanába nagyonrászáltak, engem azért húztak meg előző héten(egész hét ilyen szar volt) mert egy gyalogos a zebra túloldalán elindult, egy öregember, de mire odaért addigra én már vagy 800méterre voltam nem baj, meghúzott
Na, hát én sem panaszkodhatok!
Nekem is "megfelel,, van a vizsgalapomban!
Te most milyen jogsit csinálsz? A1?
Pont elöttem huzott meg a vizsgabiztos egy srácot aki A1-et csinálja, elöttünk volt 5 smk-kás és mindenki átt ment, szegény srácot meg megszivata!
Ja jövöhétöl én is forgalom és jövöhét utáni héten meg forgalmi vizsga! Csak nehogy rutinbol vezesek!
Ja amugy eladó külön a dob, de egy hét mulva mondok biztosat!
Találtam egy ilyet "Szallerbeck
Márkakereskedés és szerviz
1185 Budapest, Üllői út 812"
Ez még közel lenne hozzám.Valakinek erröl a cégröl tapasztalata?
Ja,ami sztorihoz még hozzá tartozik! Amikor láttam hogy itt nagyon nem akarnak foglalkozni a motorral akkor kitaláltam hogy épp el akarom adni a motort és ilyen hangal biztos nem fogja megvenni senki.Aszongya a pali hogy akkor rakjak bele 20W30-as vagy 50-es olajat(a franc se emlékszik rá)mert az sürübb és attól elmulik a hang meg azt is mondta hogy ha valaki nem hiszi el hogy ezzel a hangal nincs semmi baj azt nyugodtan küldjem hozzá,majd ö elmagyarázza neki
Igazából amit kérdezni akartam ezzel hogy hova érdemes vinni ilyen esetben? Pesten lenne jó.Valaki tud szervizet ahol rendesebbek a szerelök, és ahol még gari alatt foglakoznak is vele?
Meg rosszabb esetben kaphatsz min. 5000 Ft-ot mert nincsenek nálad az iratod!