Vaze! csúfságolnak ,hogy a kis CBR milyen gizda, ma elmentem megnézni a Yamahát/r-125/ elöl van teste de hátul a fiam bicajának is tömörebb a teste. Amúgy meg kurva kényelmetlen sztem mert nagyon hasalós.Bár csuklótornának jó.
én most értem haza. A végkimerültség határán vagyok jelenleg. Még arra sincs erőm hogy betoljam a motort a garázsba. Mit nem adtam volna a 125R kényelméért hazafelé.
Ennyire húzós kakucsringezésem még nem volt. Jövőhéten ismétlés
Ilyen volt ilyen lett. Csere az a lényeg.
Ja és sikerült szereznem a CBR-re egy Pirelli Diablo Supercorsát próbaként ráteszem mert egy 120/70es gumma és nem tudom hogy viselkedik majd vele.Vélemény esetleg?(a gumis kép csak illusztáció)
Ez azért van, mert a kis YZF sokkal de sokkal közelebb áll egy igazi sportmotorhoz mint a CBR125 :)
Most fent vagyok, viszont Te meg most nem
Csak a héten esténként nem vagyok elérhető, napközben meg nem láttalak fenn MSN-en. :)
Milyen színű volt és újabb vagy a régebbi?
Én szerintem most hétvégén nem tudok menni. Legközelebb 2 hét múlva, de most még az se biztos.
Ennyire húzós kakucsringezésem még nem volt. Jövőhéten ismétlés
várom a vidit akkor
Ja és sikerült szereznem a CBR-re egy Pirelli Diablo Supercorsát próbaként ráteszem mert egy 120/70es gumma és nem tudom hogy viselkedik majd vele.Vélemény esetleg?(a gumis kép csak illusztáció)
Majd még le kell töltenem a felvételeket és megvágnom, ill. tömörítenem. De majd küldöm.