Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek! Van itt valaki Vas megyéből?
"Amúgy meg kurva kényelmetlen sztem mert nagyon hasalós"

Ez azért van, mert a kis YZF sokkal de sokkal közelebb áll egy igazi sportmotorhoz mint a CBR125 :)
hátul hova legyen neki teste?minek oda anyag?
Vaze! csúfságolnak ,hogy a kis CBR milyen gizda, ma elmentem megnézni a Yamahát/r-125/ elöl van teste de hátul a fiam bicajának is tömörebb a teste. Amúgy meg kurva kényelmetlen sztem mert nagyon hasalós.Bár csuklótornának jó.
upsz tényleg mostanában nem is jelentkeztem be, ezért nem vettem észre hogy felvettél.
Most fent vagyok, viszont Te meg most nem
De, megvan, össze is van vágva. 2 perc.
Csak a héten esténként nem vagyok elérhető, napközben meg nem láttalak fenn MSN-en. :)
no? nix video?
rockandyroll66@hotmail.com
Én is a Martin Úrral akarok majd beszélni! Szerintem egyre gondolunk! Uhh akkor azt nagyon megköszönném! THX! :D
Üdv!
Milyen színű volt és újabb vagy a régebbi?
Inkább MSN-en. Az kényelmesebb, meg gyorsabb.
pénteken találkoztam egy 125 ös cbr el győrben fél 6 körül utcsó körforgalom Metró, Tescó felé ha valaki a fórumról akkor jelezzen
fölnyomod youtube-ra ahonnan letudom tölteni vagy msn-en próbálkozunk?
igazi esőmenők lettünk
Ha az esős részre gondolsz, akkor szerintem az meg van. Legalábbis részben biztos.
az megvan mikor megelőztelek belsőíven? Én arra lennék kíváncsi meg az utánakövetkező körre
Ok, összeszedem, ami van. (Rólam se sok.)
Én szerintem most hétvégén nem tudok menni. Legközelebb 2 hét múlva, de most még az se biztos.
egyébként pénteken ki volt cbr125el gyorsulásin szegeden?
most legalább megtudod milyen igazi sportmotoron ülni
én most értem haza. A végkimerültség határán vagyok jelenleg. Még arra sincs erőm hogy betoljam a motort a garázsba. Mit nem adtam volna a 125R kényelméért hazafelé.
Ennyire húzós kakucsringezésem még nem volt. Jövőhéten ismétlés

várom a vidit akkor
inkább 25 mint a semmi
Na cakát mindenkinek
Eladnám csak 40ért nem veszi meg senki ennyi...Ha meg azt mondom hogy 25 arra nekem még 25öt rá kell dobnom hogy meglegyen a martin.
Ilyen volt ilyen lett. Csere az a lényeg.
Ja és sikerült szereznem a CBR-re egy Pirelli Diablo Supercorsát próbaként ráteszem mert egy 120/70es gumma és nem tudom hogy viselkedik majd vele.Vélemény esetleg?(a gumis kép csak illusztáció)
Jó volt a Kakucsringezés Rocky! :)
Majd még le kell töltenem a felvételeket és megvágnom, ill. tömörítenem. De majd küldöm.