Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egészen addig amíg véletlenül be nem dobják egy áruszállító teherautóba néhány bútorral együtt
lári fári.. mennyé azzal, és akkor ott áll végig az ajtónál..
mikor legutóbb mentem vele, remegve szálltam le róla... kicsit még szoknom kell a dolgot elötte
mennyé a 600assal
Na akkor nem sokkára meg lesz, jol van! Csak aztán szerdán ovatosan!
Szerda reggel 9-10 óra körül érkezik meg egy mikrobusszal. Az a gáz hogy szerdán eredetileg szabadnapom lett volna de a kolegám megkért hogy menjek be helyette szerdán mert megy Romániába valami K1 mérkőzésre. Szal épp hogy levesszük a mikrobuszról, és már spurizhatok is a melóhelyre Kicsit fogom csak várni melóhelyen a nap végét
Ákos26: Remélem nincs komoly bajod neked sem a motornak sem!
Rocky: Mi a helyzet? Mikor lesz meg a 600RR?
Ejnyebejnye, de ugye nem farmerben? Még a pályán estél el vagy leszaladtál a pályáról és offroadozás közben?
Szia Tomtatto!

Vasárnap pont elkerültük egymást kakucson.Egy jó nagyot pereceltem.
Valaki a rendszámtartón nem fabrikált valamit?
Az 1000km-es szervízen mit csinálnak és mnnyibe kerül?
Ha már lejárt a gari, szerintem joban jársz, ha otthon végzed el ezeket az apróságokat, mert szász bácsi lehúz mindenkit Nagyon jó a rábeszélő képessége a csávónak
Igen Szásznál,2év gari,2005dec.-i a gép. Így gari után volt a 4000-es szervíz.Azért vittem el,hogy a szervízfüzetbe legyen pecsét mert lehet,hogy eladom ha cserélem de az is lehet,hogy megmarad a gyermekeimnek.
Szásznál?
Hány év garancia járt a géphez és miyen évjárat?
Nekem a 4ezres szervíz 5 700 ba került.Igaz az olajat 3200-ba számolták ami a Motorwoodba2300ft, ez cumi!
Szijja! Hát ja én is előbb a motort vettem meg! Utána már muszáj volt megcsinálni a jogsit
Igen, én is arra gondoltam!
Hát akkor sok sikkert és sok baleset mentes kilométert hozzá!
Hát nem tuddom h cbr-em lesz vagy én is nézek egy vfr-t, de mindenféleképen én is inkább most megveszem!
Havernek is A1-e van, majd együtt megyünk csinálni az A jogsit, de ő már vett magának egy zx7r-t és azzal járkál suliba!
Én is azért veszek elöbb motort,mint a jogsit,mert akkor már bennem van a tudat,hogy ott vár a garázsba az már meg van és hajt a vágy ,hogy megülhessem a kicsikét!
Szerintem ő lesz az fehér,kék,piros.Tegnap is írtam a srácnak,vissza is írt,hogy vár szeretettel Akarom azt a kicsikét Neked is drukkolok hogy sikerüljön a cbr!Annyira nehezen telnek a napok már hogy csak kinlódok
vagyis 95-ös!
Akkor asszem a 94-es lesz amit én is néztem!
A jobb oldala karcos a legelső képen kicsit látszik, de valoooval régeben beszélgetük hogy nem nagy esés nyoma lehet!
Lehet hogy én is azt csinálom hogy nem várom meg a jogsim megcsinálását hanem mihamarabb megveszem! Most néztem egy 93-as cbr400rr-t is csak annak állitolag nem emlékszem pontosan, de valami 28 kw van a papirjában! Na mindegy, majd csak lesz valahogy!
azért akarja eladni mert nyakába van a lába amikor motorozik,elég magas a srác,nekem meg pont a méretem lenne
köszi!Hát igen kell a szerencse.de muszáj megvennem aztán utánna a jogsi mert nem akarok lemardni róla!Már beszélt a párom a sráccal úgyhogy hetek választanak el tőle de már tiszta lázba vagyok!
510-ért árulja a srácde azt mondta egy keveset lehet alkudni.nagyon szép szerelmes lettem bele.Amúgy az apróba is itt van de a hasznaltautok.hu azon belül a motorok.Már csak azon múlik hohy megkapjam a pénzt.
hmmm végre lessz pár kis vfr-es is! hát sok szerencsét szorítunk ám!
Mennyik