Szerda reggel 9-10 óra körül érkezik meg egy mikrobusszal. Az a gáz hogy szerdán eredetileg szabadnapom lett volna de a kolegám megkért hogy menjek be helyette szerdán mert megy Romániába valami K1 mérkőzésre. Szal épp hogy levesszük a mikrobuszról, és már spurizhatok is a melóhelyre Kicsit fogom csak várni melóhelyen a nap végét
Ha már lejárt a gari, szerintem joban jársz, ha otthon végzed el ezeket az apróságokat, mert szász bácsi lehúz mindenkit Nagyon jó a rábeszélő képessége a csávónak
Igen Szásznál,2év gari,2005dec.-i a gép. Így gari után volt a 4000-es szervíz.Azért vittem el,hogy a szervízfüzetbe legyen pecsét mert lehet,hogy eladom ha cserélem de az is lehet,hogy megmarad a gyermekeimnek.
Igen, én is arra gondoltam!
Hát akkor sok sikkert és sok baleset mentes kilométert hozzá!
Hát nem tuddom h cbr-em lesz vagy én is nézek egy vfr-t, de mindenféleképen én is inkább most megveszem!
Havernek is A1-e van, majd együtt megyünk csinálni az A jogsit, de ő már vett magának egy zx7r-t és azzal járkál suliba!
Én is azért veszek elöbb motort,mint a jogsit,mert akkor már bennem van a tudat,hogy ott vár a garázsba az már meg van és hajt a vágy ,hogy megülhessem a kicsikét!
Szerintem ő lesz az fehér,kék,piros.Tegnap is írtam a srácnak,vissza is írt,hogy vár szeretettel Akarom azt a kicsikét Neked is drukkolok hogy sikerüljön a cbr!Annyira nehezen telnek a napok már hogy csak kinlódok
Akkor asszem a 94-es lesz amit én is néztem!
A jobb oldala karcos a legelső képen kicsit látszik, de valoooval régeben beszélgetük hogy nem nagy esés nyoma lehet!
Lehet hogy én is azt csinálom hogy nem várom meg a jogsim megcsinálását hanem mihamarabb megveszem! Most néztem egy 93-as cbr400rr-t is csak annak állitolag nem emlékszem pontosan, de valami 28 kw van a papirjában! Na mindegy, majd csak lesz valahogy!
köszi!Hát igen kell a szerencse.de muszáj megvennem aztán utánna a jogsi mert nem akarok lemardni róla!Már beszélt a párom a sráccal úgyhogy hetek választanak el tőle de már tiszta lázba vagyok!
510-ért árulja a srácde azt mondta egy keveset lehet alkudni.nagyon szép szerelmes lettem bele.Amúgy az apróba is itt van de a hasznaltautok.hu azon belül a motorok.Már csak azon múlik hohy megkapjam a pénzt.
Rocky: Mi a helyzet? Mikor lesz meg a 600RR?
Vasárnap pont elkerültük egymást kakucson.Egy jó nagyot pereceltem.
Az 1000km-es szervízen mit csinálnak és mnnyibe kerül?
Hány év garancia járt a géphez és miyen évjárat?
Hát akkor sok sikkert és sok baleset mentes kilométert hozzá!
Hát nem tuddom h cbr-em lesz vagy én is nézek egy vfr-t, de mindenféleképen én is inkább most megveszem!
Havernek is A1-e van, majd együtt megyünk csinálni az A jogsit, de ő már vett magának egy zx7r-t és azzal járkál suliba!
A jobb oldala karcos a legelső képen kicsit látszik, de valoooval régeben beszélgetük hogy nem nagy esés nyoma lehet!
Lehet hogy én is azt csinálom hogy nem várom meg a jogsim megcsinálását hanem mihamarabb megveszem! Most néztem egy 93-as cbr400rr-t is csak annak állitolag nem emlékszem pontosan, de valami 28 kw van a papirjában! Na mindegy, majd csak lesz valahogy!