Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hétvégén sikerült Cagivát,Hyosungot vezetni ,mitmondjak?:Kúrva jó kis motor a kiscibere.Bár az igaz aHyo csakk kéthenger ,van nyomaték!
Doky a bnőd a Ságvárira jár kozmetikába?
Sziasztok!

Nem tud valaki első kereket cbr 125 r-hez?
Meg lehet érdekelne más is...
Vagy valami bontó ahol lehet?
milyen jó is az mikor motorozik az asszony is
hülyeség... nekem 4.5 öt fogyasztott... két személlyel minden fokozatban 10 fölött váltva...

a másik véglet sem vmi reális mert bnőm CBR je is többet fogyaszt mint 2 ... pedig ő aztán nem hajtja...
Ezt már én is hallottam egy szarvasi srác mondta nekem csak Ő azt mondta hogy 60 km-en evett 7 litert.De miért mondott volna ekkora hülyeséget?Én elhiszem neki.Mert ugyebár senki sem szarozza le a saját motorját!
ok, már megvan :D
Nem tudjátok csatitomasz Ciberjével mi a helyzet? Mert a tulajt nem találom meg, bár most löktem neki egy smst :D
Hellosztok! Valaki nem tud a CBR-hez elektronikai kapcsolási rajzot? Mert én kerestema gúglin csak semmi... Előre is kösz!
Hát én is furcsáltam, mondtam is hogy az nem lehet, hmm mind1.
Ezt a 3 bringát nézegettem, de inkább az XR-t.
Az az NSR lehetett de 7 literes fogyi kb mission impossible ennel a motornal.. 6 liternel mar igen kemenyen kell kenned neki.
az kizárt ezek 2literrel elvannak (max 2,5),ha kihajtod a belét 3...ha folyik belőle a benya 3,5
Őszintén szólva ezt is nézegettem és nagyon szép. Én honda párti vagyok de ettől sem zárkózok el.
Erről azt hallottam, nem tom igaz-e hogy volt olyan pillanata amikor 7 litert evett 100-on :S
xt125x és egy 5össel olcsóbb
mert ugye az xt125x (akár r is) szebb , olcsóbb és ugyanilyen erős...DE YAMAHA
yamahában nem is gondolkodsz?
Még az XR 125-öt néztem, tudom hogy a két moci ég és föld de az id tettszik.
hát.ülj rá.ha kényelmes,tetszik...akkor tulajdonképpen nincs mondanivalónk bajod nem elsz vele,szép a hangja,otthagyni/megszorulni alattad tuti nem fog.
sziasztok
Mit tudtok mondani nekem a Kis CBR-ről?
Kössz
Igen, csak hátul a szervízudvarban.
jaja, nekem van olyan, de nem csak a tankra szerelhető, hanem bárhova ahol csavar van. Naon, nekem naon bevált, csak elhagytam róla egy alkatrészt amit most esztergáltatnom kell majd.
Rocky!
Neked van olyan tanksapkára vagy mire rögzíthető kameraállványod? (Vagy minek a segítségével csináltad az OnBoard videóidat?)
okézsoké