Ezt már én is hallottam egy szarvasi srác mondta nekem csak Ő azt mondta hogy 60 km-en evett 7 litert.De miért mondott volna ekkora hülyeséget?Én elhiszem neki.Mert ugyebár senki sem szarozza le a saját motorját!
Őszintén szólva ezt is nézegettem és nagyon szép. Én honda párti vagyok de ettől sem zárkózok el.
Erről azt hallottam, nem tom igaz-e hogy volt olyan pillanata amikor 7 litert evett 100-on :S
hát.ülj rá.ha kényelmes,tetszik...akkor tulajdonképpen nincs mondanivalónk bajod nem elsz vele,szép a hangja,otthagyni/megszorulni alattad tuti nem fog.
jaja, nekem van olyan, de nem csak a tankra szerelhető, hanem bárhova ahol csavar van. Naon, nekem naon bevált, csak elhagytam róla egy alkatrészt amit most esztergáltatnom kell majd.
Nem tud valaki első kereket cbr 125 r-hez?
Meg lehet érdekelne más is...
Vagy valami bontó ahol lehet?
a másik véglet sem vmi reális mert bnőm CBR je is többet fogyaszt mint 2 ... pedig ő aztán nem hajtja...
Ezt a 3 bringát nézegettem, de inkább az XR-t.
Erről azt hallottam, nem tom igaz-e hogy volt olyan pillanata amikor 7 litert evett 100-on :S
Mit tudtok mondani nekem a Kis CBR-ről?
Kössz
Neked van olyan tanksapkára vagy mire rögzíthető kameraállványod? (Vagy minek a segítségével csináltad az OnBoard videóidat?)