Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Az érdekelne, hogy nekem egy ciber 150es kéne....deh sehol nem találok eladót!Hol tudnám megnézni?
Hát annyira nem vágom, de szerintem ha baja van, akkor már 4ezernél észrevehették volna, ha nincs, akkor meg később kell, nem?
Ja, igen 8000nél. Ugyanezen a helyen voltam 4000 km-essel is és akkor rendben volt a szelephézag.
Most meg azt mondták, hogy "nagyon nem volt szelephézag".
Hát nem tudom.
Szelephézag 8ezernél?
Hello!
Nektek mennyibe került a 8000 km-es szervíz a motorral, ha rendesen elvittétek?
(Én most voltam a CBR-emmel. Átnézték, szelephézagot kellett állítani, + alkatrészköltség volt ( 1 db gyertya + 1 liter motorolaj).)
Nincs mit
Annyit megtennétek,hogy amelyik képeket még nem küldtétek át,azt átküldenétek?
Köszi a Vespás segítséget!

a képek alapján nagy arc lehet a faterod!
tökéletesen alkalmas...nem fog hanyatt verni az biztos!
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi!
Még nem volt motorom, vezettem már kisebb mocikat Simson, Cagiva 125, Robogókat...az érdekelne hogy szerintetek ez a Honda Cbr 125 mennyire alkalmas tanuló mocinak.
één neem..
én megyek
Kakucsring vasárnap? (Szombaton lesz a Kawasaki tesztnap.)
az nem baj mert még nincs teljesen bekopva a fék de idővel jó lesz ne parázz:)
Ha a Sóstóhegyi börzére gondolsz akkor igen!
hello mosön emlékszel még az nsr-emre nyiregyházán beszéltünk néhány hete asszem te voltál a "túra dobozos cbr-el"
láttod Z3 neked ilyen örömök nem lesznek talán az R125be, hogy szervízből hozzod :) ez oan mint a master card

viszont elhozni tényleg nagy öröm:)))
kva nagy élvezet lehet szervizbe vinni (peace )(csak viccelek ám )
nem:D
de a 25 ös kategóriára igaz, mivel nem hiszem h csak a 20év alatti rs-esek írnának:D
meg nyilván itt élvezetre ment ki a szavazás, nem pedig arra h megbízhatóság meg iyenek:)
szóval mi a tanulság?

szerintem az hogy a 20 év alatti, motorok terén még korlátozott tapasztalatokkal rendelkező motorosok, jóval nagyobb arányban ragadnak tollat és vesznek részt az ilyen magazinok közvéleménykutatásaiban, mint a felnőtt motorosok.

de most őszintén? Szerinted is az RS 125 a világ legjobb motorja?... ŐSZINTÉN!
Az Aprilia RS125-ös modellje nyerte a 2008-as év „Az Év Motorkerékpárja” díjat.

Ez a második év, hogy az Aprilia 125-ös modellje nyeri ismételten e megtisztelő címet.
94 000 olvasó, tizenkét különböző Európai magazinban meghirdetett szavazata alapján találtatott a legjobbnak a Cagiva Mito és a Yamaha YZF-R modelleket magamögé utasítva.
Az RS125-ös Aprilia modell már sokadik győzelmét aratja, mind stílusában, mind pedig technikai megoldásait tekintve.
A 125-ös modell kiválóságát bizonyítja az is, hogy a 2006-os és 2007-es évben is a 125-ös és 250-es kategóriában nyerni tudott.
Az 1992 óta gyártott modell, korszerű megoldásokkal bír, lengővillája, alumíniumöntvény váza, fordított teleszkópvillája ma is megállja helyét. Így súlyban, technikás vezetésében verhetetlen.
Ez a modell veri a mezőnyt!

Ki az a hölgy akit ma láthattam Debrecenben (Füredi u.) egy fekete CBR125 nyergében?