Nem rendeltem még tőllük, de felkell hívni, és biztos elmondanak mindent, hogy mi mennyi stb... Amúgy én 100-ért biztos nem tennék rá még rendszert sem, annyit biztos nem ér, akkor csak egy sima dob, és a maradék pénzt inkább elmotoroznám.
Srácok! 1szer már megkérdeztem, csak eltünt a linkje! 1 haveromnak kéne a CBR-éhez 166os henger! Asszem Roky te másoltad be, de nem vagyok benne biztos, aki tudja a linket, vagy a boltot, az szóljon már!THX!
Csá!én vas megyei vagyok!
Amúgy épp eladom a cbr-t gyerekek!
1 éves, de nem arról van szó hogy nem jó, mert kurva penge gép, csak autóra váltok,szülők akarata szerint.ezvan....
Az szép! Hihetetlen, hogy milyen emberek vannak. Én viszont ápoltam az autós-motoros kapcsolatokat múlt hétvégén. Egy autós becsúszott az árokba félig. Az út szélén szenvedtek vele. Mikor láttam mi van visszamentem és segítettem kiszedni .
hát ő azt hazudta hogy a jobb oldalról fordult be kisívbe és hogy indexelt is!közbe meg nem igy volt !a pláne az hogy az autón a jobb oldali ajtó kapott!szal keresztbe kelett hogy legyen!mikor nekkimentem
kiváncsi vagyok ezen mit lehet máshogy előadni úgy hogy ne az autós legyen a felelős
Mit kamuzott az autós? A biztosító majd akkor fizet ha kapsz az autóstól betétlapot, amit akkor kell majd adnia ha a rendőrség kimondja hogy Ő volt a hibás.
az autó ott ált és csatt..... ntotálkárra tört az eleje!a fószer nem akarta beismerni nem tudtunk megegyezni ezért rrendőr lett hívva!helyszineltek.. de megálapították hogy 50 és 60 között mentem!és eddig csak a fószert halgatták ki és ő teljesen máshogy adta elő a dolgot nekem vasárnap kell bemenenm kihalgatásra!a biztósító ilyenkor hogy fizet?
hali!összetörtem a cbrt!:(:( bal olali sávból bekanyarodott elém egy autós egy hídra mikor én mentem 50nel faluba a jkobboldalon!irényjelzés nélkül jobbra nagyívbe bekanyarodott elém!szerencsére apróbb sérüléseim lettek!1-2 karc térdem zúzódott meg meg a combom!felül semmi bajom nem lett megvédet a bukósisak meg a mocis kabátom!:S
Leo Vince kipufogó után érdeklődnék, mennyibe fájhat egy rendszer, honda márkakereskedésben betudják szerezni?
Amúgy épp eladom a cbr-t gyerekek!
1 éves, de nem arról van szó hogy nem jó, mert kurva penge gép, csak autóra váltok,szülők akarata szerint.ezvan....
Mit kamuzott az autós? A biztosító majd akkor fizet ha kapsz az autóstól betétlapot, amit akkor kell majd adnia ha a rendőrség kimondja hogy Ő volt a hibás.