Ha beirtál volna hogy eladó a raptorod már meglenne a martindob .A lányomnak ugyanilyen mocija van és pont ÓCCCÓÓÓÓ raptordobot keresek rá .Ha mondassz valami occó árat kedden megy egy autónk dévaványa city felé és már el is kelt.Gyors biznic jó biznic főleg ha félár alatt van
Én azt terveztem rá csak nem vették meg a raptprpmat és így meghiúsult a vágyam
Amúgy nagyon komoly hangja lehet vele mert a MARTIN híres a hangjáról!
Én már beszéltem is Martin úrral és azt mondta hogy meg tudja csinálni csak kell egy rajz és kész.Ha gondolod beszkennelhetem azt a rajzot ha komolyan veszed azt a dob témát
amikor eléri a pirosat akkor még három liter van a tankban ergó ha nagyon tlped neki akkor is elég minimum 100 km-re. Én olyan 150-160 km-et szoktam így elmenni vele.
Akkor húzd erősebben!Ki fog jönni csak bele van húzva erősen mert fém a fémmel van összetapadva de nyugi semmi különleges dolog Értelemszerűen balra kell tekerni.
Nálam is fogyóeszköz
Üdv!
A motoron a lábtartó koptatócsavarjának kicsavarásához kell valami különleges?
Vagy nem úgy van, hogy egyszerűen 12-es villágkulcs a csavarra, aztán húzd?
Csak mert marha erősen próbáltam, de egyik irányba se mozdult.
Ma láttam egy cbr 125öst a mammut mellett, valahogy olyan furcsa volt, mintha nem gyári lett volna az első lámpája vagy nem tudom, de idegesít a dolog hogy nem tudom
Te külön amúgy eladod a dobod?
Amúgy nagyon komoly hangja lehet vele mert a MARTIN híres a hangjáról!
Én már beszéltem is Martin úrral és azt mondta hogy meg tudja csinálni csak kell egy rajz és kész.Ha gondolod beszkennelhetem azt a rajzot ha komolyan veszed azt a dob témát
CBR-hez nem tudjátok merre nézzek kipufogót neten?
nem google-re gondoltam, mert ott már néztem :)
Nálam is fogyóeszköz
A motoron a lábtartó koptatócsavarjának kicsavarásához kell valami különleges?
Vagy nem úgy van, hogy egyszerűen 12-es villágkulcs a csavarra, aztán húzd?
Csak mert marha erősen próbáltam, de egyik irányba se mozdult.