Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem szoltak érte
a KakucsRingen elvileg le kell szedni a csavart a lábtartókról és csak úgy szabad fölmenni a pályára! én nem vennék újakat a helyedben.

kicsit be vagyok már sózva a holnap reggel miatt
Hello!
Lehet venni lábtartókoptatót csavart a CBR-hez és ha igen, kb. mi a normális ára?
(Múltkor Kakucson voltam, előtte mindkettő érintetlen volt, utána az egyikből alig maradt valami - meg is lepődtem rendesen)
hmm nyugi énse nah de akkor nemtaláltak volna meg haverok szóval nemis gond jah amugy látom itt vfr-t kerestek az enyém lehet eladó lessz ha haverom nemveszi meg!
Nem kaptam, én valahogy nem találkoztam ezekkel...
hát igen tényleg nagyon nyugisak voltunk éshát ebből is láccik h azért vannak itt bicósok csak sajna sok ember van aki csak ezekre a tüntetésekre jön ki azt ennyi volt neki a kerékpározás..... hmmm kaptál zöld polót?
Nem foglaloztam le,mert megbeszéltük a sráccal ha lenne komoly érdeklődő a mocira azzonnal szóljon mert összeszedttük volna a foglalót amíg a lovét meg nem kapom.erre puff,tegnap már azt írta elment!Majd ha már kezembe lesz a lové akkor elkezdek nézelődni mert így csak a szívem szakad meg ha elviszik De nagyon tetszenek a cbr 400rr-ek is.Majd ami lesz!De jobban érdekelne egy vfr.
Na fasza, én elsők között értem oda a dombra fel is másztunk, nekem már akkor is sok ember volt, de aztán még 1.5 órán keresztül csak jöttek és jöttek....
De azért jó érzés hogy előző 50ezres megmozdulás is világrekord volt, most meg még ezt is megjavítottuk 80 ezerre, ráadásul tökéletesen békés volt a tüntetés...
hát ez egyértelmű! nagyon sokan voltunk és nagyon jóvolt! áááá azért a bicót se lehet föladni
mé nem foglaloztad le?
Hát skacok nagyon szomorú vagyok elvitték a kicsikét Egy csaj vette meg!Ma írt a srác.Tiszta depis vagyok pedig annyira akartam azt a mocit!De se baj majd megtalálom én is a kicsikémet aki csak rám vár.ez van ha bankra vársz!Azért ha valaki tudna eladó vfr 400-ast légyszi szóljon de másnak ne szóljon De lehet nem szabadna motort nézni amíg nincs lové a kezembe mert utánna megszakad a szívem ha elviszik
Volt valaki cmen?
Hát a hétvégén fogunk motorozni, lehet róla szó. (Én a Hímesben.)
Egyébként valamikor nem találkozhatnánk? A Könyök utcán lakom.
Csak a pecsét miatt vittem el, egyébként a gépkönyvben szépen le van írva,hogy ?ezer KM-nél mi a teendő!
Hát ha meg lesz a jogsi akkor megyek szívesen hosszabb utakra, de amig nics meg addig nem!
Remélem nyáron már hamar meg lesz! Nem rajtam mulik!
Szija! Háát ja elég rég jártál erre felé:) Amúgy teccik a moci amit kinéztél! Jó választás... Én hamar megkaptam a banktól a hitelt csak hát olyan kamatra...
Köszi neked is sok sikert meg ........stb.Azért ha már meg lesz a jogsim jó lenne össze jönni páran akik itt irogatnak aztán gurulnák valamerre.Mert ismerem magam még wc-re is azzal megyek Szívesen megnézném a motorotokat!
Szia ezer éve már nem írtím neked se!Csak az bosszant,hogy ezek a kurva bankok annyit szarakodnak mire megadják a lovét Nem akarok lecsúszni arról a kicsikéről mert nagyon oda vagyok érte a jogsi az megvár..Mondtam a srácnak nálam jó kezekbe lesz mert,tuti babusgatni fogom,mint egy gyereket
Olajcsere az fix, én két helyen kérdeztem, egyiknél 8000 másiknál 14000, mert azt mondták, hogy szelephézagot is néznek.
az a koleganő már nincsen szal ez a veszély már nem fenyeget
Csak arra vígyázz nehogy bejöjön a koléganöd pasija aztán az meg a 600RR-en akkarja megint le**opni, mint asszem tavaly mesélted h mit csinált a raktárba!
beteszem itt az üzletben a moziszobába, ott úgyis sötét van, senkinek nem tűnne fel
Viddbe a munka helyedre!
Ugy emlékszem h ott még lift is van!
ez az