Na meg van már! Most értem haza vele, mert út közben még beülltem a mekibe kajálni! Ja és Rockyval is találkoztam és gratuláltam személyesen az RR-hez! Majdnem gazdasági totálkár lett! Ja amugy eladó lesz a dobom, ha valakit érdekel írjon nyugodtan!
Van maradva egy ket torott alkatreszem az elozo cbr 125-hoz
van ket gyonyoruen elhajlott elso villam, torott villahiddal, egy-ket torott idomdarab ilyesmik
Ha valakinek meginditja a fantaziajat csak szoljon
Én meg bementem tegnap a Red Baronba, hogy mi van már, mert már 2.5 honnapja bent a moci és amikor odda vittem adtam le elöleget, hogy kezdjék összerakni!
Szoval bementem elbeszélgetni velük , ma meg 10 perce hívtak hogy mehetek a motorért, mert kész van! Érdekes!
most meg feltöltöm a fényképező aksiját hogy holnap míg a melóhelyen dekkolok, addig is tudjak róla legalább képeket nézegetni
Bár elvileg a kolegám holnap behozza az X-boxát amit rákötünk bent a moziszobában egy Sim2-es projektorra és kinyomjuk a képét a 3 méter széles vászonra így talán csak elröpül majd a holnapi nap míg végre hazajöhetek a kicsikémhez
Én is valami ilyesmit olvastam a honlapon még régen, de ott senkinek sem szóltak és szépen karcolgatták az aszfaltot mögöttem.
Ha viszont nem lenne, akkor szerintem a látottak alapják hamar megevődne a lábtartó.
(Csak úgy tudok motorozni, hogy kicsit furán tartom a bal lábam és ennek következtében a pályán 45 fokosra csiszolódott a csizmám bal első részén egy jó darab , ezek után mi lenne szegény lábtartóval... )
Vagy van már 1hengeres, 4T, 1szelepes cbr is?
Van maradva egy ket torott alkatreszem az elozo cbr 125-hoz
van ket gyonyoruen elhajlott elso villam, torott villahiddal, egy-ket torott idomdarab ilyesmik
Ha valakinek meginditja a fantaziajat csak szoljon
Udv. Janav
Sok balesetmenteset bla-bla
Nekem még pár évet kell várnom egy ilyenre de addig is megteszi a kiscbr
Most melyikel mentél dolgozni?
Olyan jól mutat a garázsban egymásmellett a két CiBRi
Hánnyas évjárat? Láttom Arata kipuff, Redszámtartó, mini index, felni csik!
Slick gumi van rajta?
Szoval bementem elbeszélgetni velük , ma meg 10 perce hívtak hogy mehetek a motorért, mert kész van! Érdekes!
most meg feltöltöm a fényképező aksiját hogy holnap míg a melóhelyen dekkolok, addig is tudjak róla legalább képeket nézegetni
Bár elvileg a kolegám holnap behozza az X-boxát amit rákötünk bent a moziszobában egy Sim2-es projektorra és kinyomjuk a képét a 3 méter széles vászonra így talán csak elröpül majd a holnapi nap míg végre hazajöhetek a kicsikémhez
Ha viszont nem lenne, akkor szerintem a látottak alapják hamar megevődne a lábtartó.
(Csak úgy tudok motorozni, hogy kicsit furán tartom a bal lábam és ennek következtében a pályán 45 fokosra csiszolódott a csizmám bal első részén egy jó darab , ezek után mi lenne szegény lábtartóval... )