Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A link majd nem le maradt
Ez aranyis! Akkor ez most a 2T és a 4T között van szelep ügyben?
Vagy van már 1hengeres, 4T, 1szelepes cbr is?
Hát a cbr-em! Kész lett, megjavítoták!
na, meséjjé! mi van meg?
Na meg van már! Most értem haza vele, mert út közben még beülltem a mekibe kajálni! Ja és Rockyval is találkoztam és gratuláltam személyesen az RR-hez! Majdnem gazdasági totálkár lett! Ja amugy eladó lesz a dobom, ha valakit érdekel írjon nyugodtan!
mit vesző mennyiér, milyen konstrukcióban?
én is ott vettem.
te, ezt eldobták balra?
Hali!

Van maradva egy ket torott alkatreszem az elozo cbr 125-hoz
van ket gyonyoruen elhajlott elso villam, torott villahiddal, egy-ket torott idomdarab ilyesmik

Ha valakinek meginditja a fantaziajat csak szoljon

Udv. Janav
Gratulálok az RR-hez jó kis gép!
Sok balesetmenteset bla-bla
Grat az új vashoz
Nekem még pár évet kell várnom egy ilyenre de addig is megteszi a kiscbr
a 125R-rel az kényelmesebb... ja és persze tőle nem félek annyira mint az RR-től
Elhiszem h jol mutatnak egymás mellett!
Most melyikel mentél dolgozni?
nem slick, Dunlop Sportmax GP.
Olyan jól mutat a garázsban egymásmellett a két CiBRi
Na grat! Sok baleset mentes kilométert hozzá!
Hánnyas évjárat? Láttom Arata kipuff, Redszámtartó, mini index, felni csik!
Slick gumi van rajta?
enyém RR
Mivel ott vettem!
gratulálok... red baronba motort vinni
Én meg bementem tegnap a Red Baronba, hogy mi van már, mert már 2.5 honnapja bent a moci és amikor odda vittem adtam le elöleget, hogy kezdjék összerakni!
Szoval bementem elbeszélgetni velük , ma meg 10 perce hívtak hogy mehetek a motorért, mert kész van! Érdekes!
majd vigyázok

most meg feltöltöm a fényképező aksiját hogy holnap míg a melóhelyen dekkolok, addig is tudjak róla legalább képeket nézegetni
Bár elvileg a kolegám holnap behozza az X-boxát amit rákötünk bent a moziszobában egy Sim2-es projektorra és kinyomjuk a képét a 3 méter széles vászonra így talán csak elröpül majd a holnapi nap míg végre hazajöhetek a kicsikémhez
Amúgy sok sikert a holnaphoz, és majd motorhoz is!
Én is valami ilyesmit olvastam a honlapon még régen, de ott senkinek sem szóltak és szépen karcolgatták az aszfaltot mögöttem.
Ha viszont nem lenne, akkor szerintem a látottak alapják hamar megevődne a lábtartó.
(Csak úgy tudok motorozni, hogy kicsit furán tartom a bal lábam és ennek következtében a pályán 45 fokosra csiszolódott a csizmám bal első részén egy jó darab , ezek után mi lenne szegény lábtartóval... )
hmmm cseles hát sok sikert! de azért vigyáz magadra,hát akkor szép időt kivánok holnapra!
mert szegényebb leszek másfélmillióval, viszont gazdagabb egy 600RR-rel
hmmm hát nekem sem szóltak mongyuk nekem a lábtartó fele is lejött..... Rocky miért izgulsz ennyire?