Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vezettem GS500f-et: Nem az lesz a következő mocim az tuti!
kanyarodás naon király vele naon jól tapad vastagabb gumival próbáld ki és megtudod:):):P:P
nem én csináltattam de akaropk csak nbem tom milyet csináltassak rá azt akarom h jó mély hangja legyen ha tudsz segíteni akkor írj előre is kösy
nem én voltam nekem egy narancssárga hondám van ők a haverjaim voltak
hello engem érdekelne ez a csizma ha megvan akkor lécci szolj délután jövök fel a fórumra.köszi elörre is. tapadó gumikat és ingyen benzint mindenkinek
ha a csongrádi fickó érti a dolgát lehet jobbat csinál...

az én házi gyártású dobom teljesitményre verte a 100 millió forintos mittoménmilyen dobokat meg rendszereket... bár ezt már az új tulajjal produkálta
Hali gyerekek a cbr 125 hátsó ülésének a helyére lehet valahol kapni takaró idomot tudjátok amit beteszem az ülés helyére?
csatitomasz LÁTTALAK MADARASON
veletek mentem karcagtól madarasig az xt mögött mentem
10 litr
sziasztok! had kérdezzem meg hogy hány literes a 125-ös cbr tankja? kössszzz
Szia Száguldozó.Nézd engem komolyan érdekel a dob és ha egy olyan árat modassz ami megfelel 2vel kezdődik és 5nél nem nagyobb a vége megveszem a lányomnak.Ha sokáig tárolod beleköltözik a pók
Hello Tomcat!
Hát 20 ezerért nem adnám odda , jó van diákhitel, de az okos diák nem akkar élete végéig fizetni!
Szia száguldozo.A 40 péz sok mert annyiért csinál ujjat csongrádon a fickó én 20pézre gondoltam mivel gyurcsány nem emeli a nyugdijjat a diákhitelt viszont igen
a 4 napos ünnep alatt melyik napokon lesznek motoros nyíltnapok Kakucson?
Hello TomcatR1!
Olyan 40 ezer ft-ra gondoltam!
Sajnos a diákok sem gazdagabak a nyugdijasoknál!
Nagyon köszönöm annak aki kitöltötte a kérdőívemet! Aki még nem, az kérlek tegye meg, még kb. 15 kitöltött kérdőívre lenne szükségem. 2perc az egész, és sokat segítenétek vele. Ha kitöltöd, küldd el kérlek a tyt@vnet.hu címre. A kérdőív: http://www.tar.hu/tyt/kerdoiv....
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
tomtattookukacfreemail.hu
akkor írj a bencce(kukac)gmail(pont)com-ra
azért irtam igy h ne találjanak meg a robotok!:)
Köszi a segítséget.
Most a négy napban már van program, sajnos nem tudok menni. A következő hétvégén (szombaton valószínűleg) viszont ott leszek szerintem.
Hali, engem érdekelne!Egy e-mailt ha adnál ott megbeszélhetjük!
Én meg úgy kergettem tavaly egy ciberkét, hogy meg voltam győződve, hogy kurva jó vagyok, erre utólag kiderült, hogy Rocky mutatta nekem a pályát:)
Pedróza (gabi) motorja lóerőkkel gyenegébb, mint az a motor ami 55 öt ment tegnap, ennek ellenére Gábor is 55 körül megyeget, csak nála a jóval nagyobb kanyarsebeség miatt mindíg benne van a zakopáne lehetősége. Tegnap például akkorát sikerül esnie,hogy tiszta homok lett a feje, meg a bukó belül, pedig a plexi le volt csukva, valamiféle fejenátfordulós mutatvány volt, magát a zakót nem, láttam, csak a porfelhőt.
az szép Gabi mennyit megy?
A "csúcs" cimconyos idő 55, egy olyan sráctól,aki tegnap volt ott először:)
Zolorb! ha most hétvégén leszel valamikor +mutatom hogyan kell fékezni(szerintem)