hello engem érdekelne ez a csizma ha megvan akkor lécci szolj délután jövök fel a fórumra.köszi elörre is. tapadó gumikat és ingyen benzint mindenkinek
Szia Száguldozó.Nézd engem komolyan érdekel a dob és ha egy olyan árat modassz ami megfelel 2vel kezdődik és 5nél nem nagyobb a vége megveszem a lányomnak.Ha sokáig tárolod beleköltözik a pók
Szia száguldozo.A 40 péz sok mert annyiért csinál ujjat csongrádon a fickó én 20pézre gondoltam mivel gyurcsány nem emeli a nyugdijjat a diákhitelt viszont igen
Nagyon köszönöm annak aki kitöltötte a kérdőívemet! Aki még nem, az kérlek tegye meg, még kb. 15 kitöltött kérdőívre lenne szükségem. 2perc az egész, és sokat segítenétek vele. Ha kitöltöd, küldd el kérlek a tyt@vnet.hu címre. A kérdőív: http://www.tar.hu/tyt/kerdoiv....
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
Köszi a segítséget.
Most a négy napban már van program, sajnos nem tudok menni. A következő hétvégén (szombaton valószínűleg) viszont ott leszek szerintem.
Pedróza (gabi) motorja lóerőkkel gyenegébb, mint az a motor ami 55 öt ment tegnap, ennek ellenére Gábor is 55 körül megyeget, csak nála a jóval nagyobb kanyarsebeség miatt mindíg benne van a zakopáne lehetősége. Tegnap például akkorát sikerül esnie,hogy tiszta homok lett a feje, meg a bukó belül, pedig a plexi le volt csukva, valamiféle fejenátfordulós mutatvány volt, magát a zakót nem, láttam, csak a porfelhőt.
az én házi gyártású dobom teljesitményre verte a 100 millió forintos mittoménmilyen dobokat meg rendszereket... bár ezt már az új tulajjal produkálta
veletek mentem karcagtól madarasig az xt mögött mentem
Hát 20 ezerért nem adnám odda , jó van diákhitel, de az okos diák nem akkar élete végéig fizetni!
Olyan 40 ezer ft-ra gondoltam!
Sajnos a diákok sem gazdagabak a nyugdijasoknál!
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
azért irtam igy h ne találjanak meg a robotok!:)
Most a négy napban már van program, sajnos nem tudok menni. A következő hétvégén (szombaton valószínűleg) viszont ott leszek szerintem.