Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszike! Neked meg szép lesz az sv. Látszik, hogy vigyáztak rá, Te is tedd azt majd!
(A héten lesz vidi a festés menetéről, majd figyeld a vidiókat )
Baszki hogy neked milyen jól néz ki ezzel a fényezéssel a motorod!
Gratula!
Én már mentem is vele! Ahoz képest hogy 250es nagyon jó!
Csak kawa...
Kawa szalonba?
Ma láttam az új 250r Ninját,sokkal testesebb a cbr-nél,de a hangja annak sem az igazi ,bár nem is fűnyírós!
Sziasztok!
Eladó két CBR 125 R! A Repsol festéses 2006-os, 360e, a fekete 2004-es és 320e Ft-ba kerül. A motorok Svájcból lettek behozva. Érdeklődjetek telefonon! (számom az adatlapon)
köszi!
Én is pont martin dobosat vezettem...
Ez jó kis gép
Kurvára bejön hogy nem kell szétforgatnod már 3 ezertől olyan érzés mintha egy rakétán ülnél
nem rossz nem rossz eleinte idegenkedtem a V2 től de nagyon király
Hello! Eladó a CBR-em, ha valakit érdekel. 2005. júliusi, piros-fekete színű, 11e km-rel, áron alul: 430e Ft-ért.
További információ: http://www.hasznaltauto.hu/2046458_honda_cbr_2005
Szia Száguldozó .Nem gond nem sietek ha nem kell a z ujj tulajnak a kidörrentő irj és megbeszéljük a biznict. elugrok érte mocival ha befér a hátizsákba.
mi lesz az új vas ?
Hello TomcatR1!
Bocs, hogy idáig nem írtam! Az a helyzet, hogy mivel most akkarom én is eladni a CBR-t és lehet hogy dobal együtt adom el, de ez még nem biztos! Ebben a honnapban kiderül!
lökdösődésnek veszem

úgy van irva hogy 2 éve vettem egy Apriliát madj felsorolva hogy mik jöttek utána... most egy VTR 1000 van...

a CB 500 at még télen eladtam...
Doky neked most milyen motorjaid vannak?Tele az adatlapod egy csomó vassal de nem látom közötte a CB-t Most ez hogy van? És mi az a piros VTR? Ha nem veszed tolakodásnak...
rászámolják de tudsz belőle alkudni... én már 2 CBR t adtam el tudom mennyibe leeht őket eladni.... 550 fölött csak akkor adod el ha találsz vmi palimadarat
Illetve újat, mert 0km-es!
Nem mondtam, hogy újat, és nem vagyok eltévedve, mert igy volt, ahogy mondom, már csak fizetnem kellett volna...a karbis verziót adták volna, azért annyi lett volna! El lehet jönni, Karcagi Auto-Moto!
Eltévedtél csodafiú mert arra még rászámolják a 100000 Ft regisztrációs adót ugyhogy ne is mondj ilyet hogy 650ért újat veszel!
Ne haragudj de nekem ennyiért akarták szalonból a 0km-eset adni, forgalomba helyezéssel, és sisakkal hozzá! De azért sok szerencsét az üzlethez!
Ha olyan jó lesz amilyen a Doky-nak volt akkor tudok telszámot adni.