Ilyennel nem is kell. (remélem nem is kellesz)
Tegnap előtt készült el, szal most még csillog villog, és ha hiszed ha nem, még kicsit koszos is
Szombaton meg még polírozza is a festő.
November óta van meg, és eddig nem is írom menniyt mentem vele, de tegnap mentünk 30km-t. Igaz hátul ültem, de nagggyon dúrván megy powernél. A hangja meg mint valami gp 25ös.
De gonodlom érted miről beszélek éééén
Itt 1srácnak van 1 600RR-je moviestar! Kicsit csuszott, sok idom sérült valószinű mind csere, de mivel ritka, ezért 2 hónapja nincs kész! Remélem neked ilyenekkel nem kell törődnöd! Még 1szer grat,gyönyörű!
Köszönöm szépen Bocs h linkelgetek, csak ma már annyi képet tölöttem fel, hogy már unom
Tegnap is sokat....ma is! ááá
Amúgy ma tettem fel 6kor a képeket, ahhoz képest már sokan megnézték őket
Azért csak tetszik a népnek (halkan megsúgom, fórumról eddig kb. 30-an gratuláltak )
Azt meg nem is mondom, hogy élőben még szebb!
És valaki tudna ajánlani valami jó sportdobot a moccra úgy 40-50000FT körül?
Most a Raptoron meg a Finsteren gondolkozok.
Triovalt szeretnék ilyen karbon szerűt.
Ha vki tud segíteni akkor előre is köszi.
Hy nekem még nem volt ilyensmi
Bár egyszer volt egy ilyesztő dolog mer felmelegedett a motor ugye melegítés után aztán meghuzom a gázt 4000 ig és ottmaradt nem akart visszaesni alapjáratra kicsit beparáztam aztán húztam rajta mégegyet és megjavult huh
Skacok! Akinek az új, injektoros CBR-je van, már tapasztalt olyat, hogy a gép üzemmelegen felemeli az alapjáratot? Kicsit meg volt hajtva, de tényleg csak éppen...és utána 2500-as alapjárata lett.
Ugyanmár....csak 500+ képem van....
Tegnap előtt készült el, szal most még csillog villog, és ha hiszed ha nem, még kicsit koszos is
Szombaton meg még polírozza is a festő.
November óta van meg, és eddig nem is írom menniyt mentem vele, de tegnap mentünk 30km-t. Igaz hátul ültem, de nagggyon dúrván megy powernél. A hangja meg mint valami gp 25ös.
De gonodlom érted miről beszélek éééén
Tegnap is sokat....ma is! ááá
Amúgy ma tettem fel 6kor a képeket, ahhoz képest már sokan megnézték őket
Azért csak tetszik a népnek (halkan megsúgom, fórumról eddig kb. 30-an gratuláltak )
Azt meg nem is mondom, hogy élőben még szebb!
kész moci!
Még1szer köszi!
ma 1 liter benyával mentem 85 km-et! pedig csak annyit csináltam hogy az eső miatt nem előzgettem és kb. végig 6-ban mentem vele
haveromnakcbr125jevan,ésszeretnevenninagyob
bhengert!hatudjátokhollehetkapni,rjatokkérlek!
yűzet.szóval.azért.pontozok)
Haveromnak.CBR-e.van!.És.r
húztál egy gázt és ottmaradt? tempomat :D
Most a Raptoron meg a Finsteren gondolkozok.
Triovalt szeretnék ilyen karbon szerűt.
Ha vki tud segíteni akkor előre is köszi.
Bár egyszer volt egy ilyesztő dolog mer felmelegedett a motor ugye melegítés után aztán meghuzom a gázt 4000 ig és ottmaradt nem akart visszaesni alapjáratra kicsit beparáztam aztán húztam rajta mégegyet és megjavult huh