Szevasztok! Meg tudná mondani nekem valaki hogy a 07'-es CBR 125 R motoromon mért nyikorog a hátsó fékem amikor nem is fékezem? De már nem is halkan ahogy eddig szokott hanem már menet közben is hallom! Előre is kössz!
szevasztok skacok!jövőhéten ha minden jól megy kezdem a jogsit,sajna a szemüvegem miatt kellett ennyit várnom muszáj hordanom remélem most már többet tudok gép elött ülni csak eddiog nem volt netünk!Szoritsatok jó
Szisztok!
Hozzáértők véleményét szeretném arról kikérni, hogy az adatlapomon található motort milyen áron tudnám eladni. 2007es de segédmotorként használt.
Válaszokat előre is köszi!
Ja és esetleg nem érdekelne valakit?
Csak az a biztos amit magad csinálsz!
Nekem is van egy pár kellemetlen tapasztalatom a hondánál itt az egyik:
Amikor megvettük a motort nem volt benne pótégő készlet és a srác azt mondta hogy egy hónapon belül +lesz. így volt ez fél éven keresztül minden hónapba ugyanez a duma, és faterral rendesen bepöccentünk hogy hogy lehet ilyen szarrágó hogy egy kibaszott pótégőn elbasz egy vevőt!Nem gondol arra hogy én mondjuk egy év múlva fogom magam és bemegyek hozzájuk és azt mondom nekik hogy azt az RR-t kérem KP-ra.Egy szutykos pótégőn bukott el egy komoly vevőt!
Na ez az amit a FullGas-nál nem tapasztalsz!Haver csak egyy kuplunglamellát rengelt a FullGas-tól és minden évben jön neki a meghívó valailyen vacsorára...ez a színvonal
Nem nagy dolog lett volna felrakni a faridomot sem, csak ahogy dobozban volt, túl nagy lett volna elhozni motoron 50km-en keresztül, és inkább felrakattam, de már bánom...
Az ilynek szerelése nem valami nagy dolog,azt szerintem bárki meg tudja csinálni otthon is.Én csak a blokkhoz nem nyulok itthon,a többit inkább magam csinálom
Szerencsére nem, annyira stabilan áll így is hogy nem zörög. Valszeg még ezt a kis idomot még megrendelem tőllük és én végleg befejezem ezzel a szalonnal a kapcsolatot. (azt már biztos hogy itthon fogom rárakni...)
Tényleg ez egy jó téma! Kinek mik a tapasztalatai a szervizekröl,hova érdemes vinni a motort?
Én a 17.kerületi Honda Takoberben voltam eddig,ott is vettem a motort.
A dolgozók nagyon normálisak,emberileg jó a hozzáállásuk,a szerviz is elmegy,de az árazásuk hagy némi kivetnivalót.Pl az egyik kötelezö szervizelésnél épp ingyenes átvizsgálási akció volt minden hondásnál.Sajnos ezt csak késöbb tudtam meg.Ha jól emlékszem talán az index forumon olvastam egy usert hogy ö is akkor vitte a mociját kötelezö szervizre és neki csak az olajat kelett fizetnie mert ez az akció állta a többit.Persze az nem a Takobernél volt,velem meg kifizettetek mindent,és semmi utalást nem láttam a szalonban vagy a szervizben hogy épp ilyen akció lenne
Múlt héten a szolnoki hondánál voltam bent faridomért, és kérdeztem, hogy felrakják-e vagy az plusz költség, azt mondta a srác, hogy 2000-ért rakják fel az idomot. Mondtam neki, hogy annyiért én is felrakom otthon, erre megszánt és mondta hogy akkor felrakják ingyen. Mikor szedték szétfelé kicsit nehézkesen ment a dolog, (egy csavar nagyon megvolt húzva), meg közbe láttam, hogy mikor leszedték az idomot egy kis fogató fülecske letört. Rakták vissza az új faridomot, és mondja a srác hogy egy összekötő idomot (ami a két ülés között van) is rendelnem kellett volna, mert annak levan törva a fogató fülecskéje, hát mondom bocs, de azt most törtétek le, annyi volt a válasz hogy "jah" és összerakta úgy, aztán annyi.
Nem tom.Ahova én vittem(Honda Takober)ott még a levegövételért is fizetni kell.Havernak is CBR125-öse van,ö Ceglédre szokta vinni és ott meg sokmindenért nem kell fizetni! Pl csináltak házilag egy kipufogót.nem elég hogy borzasztó hangja violt,de még szar is volt.Nem tudni hogy emiatt a dob miatt,de rá pár napra a motor nem akart 5ezernél többet pörögni.Visszarakta a gyári dobot,nem változott semmit.Elvitte ceglédre és ingyen,gariba megcsinálták neki.Azota inkább vett rendes sportdobot.
Én ugy vettem észre mintha valami csörögne a motoromba :(
Szerintem szelep lesz,nem hinném hogy egy 10ezer kmes mociba már a fötengely vagy hajtókar csörögne.El kéne vinni egyébként is a 10ezres szervizre,csak hát nem nagyon van most pénzem :(
A kötelező szervizelésnél külön kell fizetni ilyen esetek miatt(pl szelepállitás),vagy ez beletartozik?
Szerintem mindenkinek sikerült már hozni ilyen 2,5 liter körüli átlagot vele, egyszer én is megjártam vele a mátrát barátnőmmel, és kijött egy 2,5 literes fogyasztás. Ti hosszabb távokon milyen tempóban hajtjátok?
Hozzáértők véleményét szeretném arról kikérni, hogy az adatlapomon található motort milyen áron tudnám eladni. 2007es de segédmotorként használt.
Válaszokat előre is köszi!
Ja és esetleg nem érdekelne valakit?
Nekem is van egy pár kellemetlen tapasztalatom a hondánál itt az egyik:
Amikor megvettük a motort nem volt benne pótégő készlet és a srác azt mondta hogy egy hónapon belül +lesz. így volt ez fél éven keresztül minden hónapba ugyanez a duma, és faterral rendesen bepöccentünk hogy hogy lehet ilyen szarrágó hogy egy kibaszott pótégőn elbasz egy vevőt!Nem gondol arra hogy én mondjuk egy év múlva fogom magam és bemegyek hozzájuk és azt mondom nekik hogy azt az RR-t kérem KP-ra.Egy szutykos pótégőn bukott el egy komoly vevőt!
Na ez az amit a FullGas-nál nem tapasztalsz!Haver csak egyy kuplunglamellát rengelt a FullGas-tól és minden évben jön neki a meghívó valailyen vacsorára...ez a színvonal
Én a 17.kerületi Honda Takoberben voltam eddig,ott is vettem a motort.
A dolgozók nagyon normálisak,emberileg jó a hozzáállásuk,a szerviz is elmegy,de az árazásuk hagy némi kivetnivalót.Pl az egyik kötelezö szervizelésnél épp ingyenes átvizsgálási akció volt minden hondásnál.Sajnos ezt csak késöbb tudtam meg.Ha jól emlékszem talán az index forumon olvastam egy usert hogy ö is akkor vitte a mociját kötelezö szervizre és neki csak az olajat kelett fizetnie mert ez az akció állta a többit.Persze az nem a Takobernél volt,velem meg kifizettetek mindent,és semmi utalást nem láttam a szalonban vagy a szervizben hogy épp ilyen akció lenne
Szerintem szelep lesz,nem hinném hogy egy 10ezer kmes mociba már a fötengely vagy hajtókar csörögne.El kéne vinni egyébként is a 10ezres szervizre,csak hát nem nagyon van most pénzem :(
A kötelező szervizelésnél külön kell fizetni ilyen esetek miatt(pl szelepállitás),vagy ez beletartozik?
Keveset azt jól van
És ebben volt 140 km Kakucs.