az a gáz hogy faszán megszopattam magam. Az utsó fillérig minden pénzem elment a 600RR-re és így hírtelen most nem vágom, hogy miből fogok ebben a hónapban motorozni és még át is kéne iratni az RR-t meg egy különbözeti vizsga se ártana a nagy Ás jogsihoz
Áhh, összesen, ha 12000 km tapasztalatom van, ebből 7000 Simsonos 5000 Hondás. A Kakucsringen meg 2szer voltam, mert tél lett, szóval komolyabb tapasztalatom nincs. Így szerintem labdába sem rúghatok a jól képzett rendőrökkel szemben.
jah mindig fent van a doboz nem nagy GIVI e 30 as . egy sisak simán belefér meg kb 8 liter nyi kóla ha nagyon kell.de néha leszedem de városban majdnem mindig fent van mert akor nem cipelem a búkot csak beleteszem azt kész. van nagyobb doboz is e 42 es de azt csak hoszabb túrára viszem magamal.
de a verseny páylán is jó a doboz mezt egy difuzorkénet is szolgál fékezéskor nem emeli a segét a levegőbe.picivel eszik többet dobozal. 3 liter helyet 3,2 re jöt ki 100-110 utazóval.
praktikus a doboz me a csajok fel ülnek me lehet tehénkedni hátul nem félnek hogy leesnek.
igazi csajozos bringa
csak nem ke tekerni na hilo
jó a gpr dobozd szép röfögös hangja van töle igazi V2
na hilo
fyrgi
400as cbr van itthon is...
500ast még nem láttam, de pl gsx 550 van.. gpz 500 is van...
Egyhengeresekből is van sr 400-500is... hondánál ft 500 csak példának, azért válogathatsz
Ugy h addig marad az MZ!