Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gari nélkül?
A kicsi tüzép mellet lakik a haverom ,de az út túloldalán és egy domb is takar, így nem látok oda.
möson pontos infót adj a tüzépről meg telefonszámot. nem szoktad láttni kik a beszállítók ? veres trans vagy hasonlókat ... ? lehet egy új malacpersely a telep
örülök,hogy megnyugottál!
Huhhh... most nagy kő esett le a szívemről. Már viszonylag régóta tárgyalunk velük egy közös projekttel kapcsolatban. Kicsit lettem volna csak ideg ha kiderült volna hogy valami kis családi téglalerakatról van szó
Ja,a mire te gondolsz az a városban van igen az is Kovács tüzép.Ha ott dolgoznék lehet én is 600-as -v1000es gépel járnék.
nekem azt mondták hogy 6-7 hektáros telepük van és évi 6milliárd a forgalmuk
Nem tudom én ott csak a barátomnál szoktam lemenni, a tüzép pedig kicsi.
olyanokra gondolok , hogy nagy vállalkozásról van szó? Ki a tulaj stb.?
a Kovács-Tüzépről tudsz nekem pár alap infót mondani?
Ez:
Ha a Kovács tüzéppel szembe tudod hol van a Nyír-drót bt/sóstóhegy/ és látod ott a mocim vagy a homok színű Skoda Fábia Combit akkor álj meg és dumálunk!
annyiból lehet venni egy tiszteséges ebédet
hello én már vettem rá és azt a matricát ami a tankon van benzinnel mosd le
hellÓ engem lÁttÁl szerintem. ha kÉrdÉsed van Írj. narancssÁrga szÍnŰt lÁttÁl? mert akkor Én voltam
saját-készítésű képem még nincs de amint hazahozom, csinálok egy gyors sorozatot róla.
inkább akkor dobj be egy képet az új motorodról hagy utáljalak..
még jó hogy épp azt ecsetelem hogy mennyire le vagyok égve és hogy kb. kölcsön kell kérnem hogy be tudjak menni a munkahelyemre. Holnap is gürizek sajnos.
Akko jólsejtettem.. jah,jól szól a kis gpr.. na majd biztos ütközünk vmerre győrbe..
Kunmadaras 2007-es DVD-t nézem! Adrenalin a maxon! Remekel összrakták! Nagyon kafa!
nem jössz ki holnap a flevopnulásira a rendőrös motoros versenyre? indulok elvileg én is, azt nem nagyon les zkinn sneki aki fotoozik meg illesmi..
A második szervíz 5ezerFt lesz meg érdeklődtem!
Konkrétan 2300 forintom maradt
nagy A-s jogsi csak 30lepedő tudom azért dolgozni is kell de mondjuk sztem elég barátságos ár a többihez képest