Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kifogyot a benzin biztos, mert ez a motor aztán zabál!
Mennyi cbrt láttam ma
Nem is számoltam őket...
Pénteken meg csak egy db ot láttam, vörösvári úton, full fehér bőrszerkóban, és lefulladt a lámpánál, aztán meg nem indult, vagy nem tudom, de kiváncsi lennék mi történt
csao!
a tankpad a helyén . A hajszárítós megoldást válsztottam, utána meg a ragacsot féktisztitóval szedtem le. Szépen lejött. Kösz a tippeket
A gyertya menetet? Apám elvitte a hengerfejet, mert azt mondta, h ő majd kiszedi!
Hát...kiváncsi leszek rá!
meg lehet perselyezni vagy nem?nekem a simsonom is ilyen lett és meg perselyezték ennyi
Én meg ma hengerfejet szeretem az Mz-men!
Bele éget a gyertya és nem jön ki!
Nagyon jó volt és a gumi is nagyon jól bizonyított!Parádsasvár
Haver az MZvel és meg a CBR-rel.
Tegnap lekezeltem a láncot, ma pedig levettem a kis lánckerék burkolatot netudjátok mi koszt tud ott össze gyűlni.Azt szépen megtisztítottam ,és nektek is ajánlom szabadidőtökbe takarítsátok ki!
köszi az ötleteket.
Nekem azt mondták hogy hajszárítóval megmelegíted aztán leolvad alóla a ragasztó és simán le lehet húzni
De végülis nekem a deklin (a henger alatt asszem így hívják ) is volt és az lejött egy kis húzással amikor járt a motor
En anno NSR rol siman leszedtem.. Lejott egyben, a ragacsot meg lemostam alkohollal, sztem cbr en mukodne.
Rá lehet? Az lenne talán a legjobb, csak azt mondták, hogy nem maradhat alatta levegő, és ugye annak a matricának van egy nagyon pici pereme... Szóval szerinted arra is rá lehet tenni?
mé nem ragasztod simán rá?
Sziasztok!
Vettem egy tankpadot a masinára. A gond annyi, hogy ott van a tankon egy matrica, amin angolul vannak ilyen okosságok, hogy mindig vegyek fel sisakot meg hasonlók... Szóval a kérdés annyi lenne, hogy azt valaki már szedte le? Mert ugye a tankpad rálógna. Tehát valami jó tanács kéne hogyan szedjem le, hogy a fényezésnek ne essen baja. Köszi előre is!
hali norbi

ja én voltam a duna kaputérnél
sokat használom a kis vasat mondhatnaám amig nincs hó vagy jég az úton akkor mindenhovaa ezel megyek . sajna még nincs autom de beszerzés alat áll me már az idő is szar . hózáporok meg ilyenek.
melóba járásra meg suliba mindnehova evel emgyek. de kevés ez a km meert ha 100 ezer lenne az sde lenne sok bene. elégé jó birja a starpát de eddig mindnenhova elvitt.semi gond enm volt velle. ez honda.
max az alkatrész árakkal meg a szerelőkell van gond .álltalában túrázásr HASZNÁLOM NEM HAJTOM ÜVEGHANGON PERSZE A PÁLYÁRA MEGYÜNK AKKOR ELÖSZÖR LIGTOSAN BEMELEGITEK. DE PÁLYÁN SINCS GOND. ÁLTALÁBAN ELŐB KIDÖGLÖK MINT A VAS.a kiképzést birja de a szereretett és a törörödést el is várja.ha rendesen karban tartod akkor elvisz minden hova. a legjob tanulomotor utána jöhet az nagyteso cbr 1000 RR fireblade.
na hilo üdv fyrgi győrcity
CSá Fyrgi

Multkor összefuttotunk szerintem a városba pontosabban a dunakaputéren mentél el melletem előtte meg kanyaogtunk az egyirányuba. Te hova jársz azzal a motorral hogy már ennyi km van benne?
nekem hÁtul 110/90-es van És kurva jÓl megy vele a haveromnak 120/90 azzal a gumival egy kicsit lassabban pÖrÖg de ugyanÚgy megy És afogyasztÁs se tÖbb!
Nem azt mondtam hogy 5ösbe volt hanem hogy letiltotta az 5öst és fel kellet váltani 6osba De télleg a legjobb körülmények között mondom azóta 140 felé nem tudtam menni
Nagyon megy az új cbr ha esetleg te kerültél már ilyen 150-es álomhatár környéki tempóba a cbr-rel akkor az szerintem csak 6-ba lehetett, és nem ötödik tiltásnál. Amúgy meg állapodjunk meg óra szerinti 130-140-es végsebességnél....
Jah a gumit érzem én is hogy tapadgat bár nekem csak hátul van és még nem nagyon próbálgattam döntögetni de majd egy kicsit motorozósabb idő lesz akkor kipróbálom.
Nekem a négyes főúton elég szép hátszéllel úgy 140 volt a vége még a régi gumival.A lejtős részen egy kamion volt előttem és még mielött kielőztem felment majdnem 150re az 5öst letiltotta.Én se hittem el de többször se volt ilyen. Átlag 125-130 at megy a motor de a szél kurvasokat számít.Szembeszélbe örülök ha felkúszik 110ig Nem bírtam köridőt írni hát leírtam amit azon a szép délután láttam a sebességmérőn. (Nem tudom lekamerázni mert nincs mivel)
valakit érdekel hangtechnika csere Mocira?
Hali Lisztes! nagyon jó gumi mellet döntöttél nekem is az van elől hátul és faszán lekopot róla az a tartósító réteg és ilyen időben is le lehet dönteni lábtartóig és nem csúszik meg majd probáld ki de csak óvatossan
Érdekes, a szabolcsi cbr-ek nem tudják hozni azt amit az ország többi részén.Vagy mi itt nem használunk "nagyító szemüveget"?
Lisztes! Ha videora vennéd a mocid km-óra,fordulatszámmérő jeleneteit menetközben akkor azt megköszönném. /végsebességnél/ Vannak akik tudják miért érdekel,de biztos mást is érdekelne.Egy Rigatulajdonos biztos beveszi az adatlapodon lévő adatot.Bocs!