Hmm, arrol volt szo hogya velencei to fele megyunk turazni kicsit... nemtudom hogy az kinek lenne e jo, es mondjuk reggel olyan 12 kor lenne a tali es egsz estig lennenk kint, mondjuk talan 7 re visszaerunk bp re, jolenne ugy? kinek hogy ferne be az idejebe?
Ha Honda, ha nem, ez nem egy 1,2 milliós motor, csupán alig több mint fél milla, ne várd el a csúcsminőségű tehnikát, még ha 4t is, nem viccből ilyen olcsó...az meg, hogy miért van rajta az a kicsi, azt teljesen megmagyaráták.És valóban lehetne rajta nagyobb teló, nagyobb gumi, kihegyezettebb motor, de akkor nem érték volna el amit akarnak, egy népszerű, olcsó de megbízható motort...
Bocsi azért a megjegyzésért miszerint szélesebb gumival rosszabb a menettulajdonsága a CBR-nek. Ha ti tapoasztalatok alapján azt mondjátok hogy inkább még jobb, akkor tényleg elnézést. Valóban hasamraütöttem, mert tartottam annyira a Hondát hogy tudatosan válsszt még egy ilyen kis motorra is gumiméretet hogy az a legoptimálisabb legyen és nem gyártási-kényelmi szempontokat néz. Hát csalódtam megmondom őszintén... na szóval mégegyszer bocsi érte, nem okoskodni akartam
Valoszinuleg hetfon megyunk, bar nemtudom hogy hogyleszek, nemjelentettem be a motort elore a szervizbe (mert ense tudtam pontosan hogy mikor tudom bevinni...) igyhat ma bevittem, de azt nemtudom hogy a maxxpower kesz lesz e hetfo elott vele, de remelem meglesz
1000, 4000, 8000, 12000... km.
Az hogy mennyibe kerül az változó mert összevissza eztazt cserélni kell benne. Szal mondjuk a 8000-es a légszűrő csere miatt drágább sokkal mint a négyezres.
én nem mentem még a bátyám mocijával mióta vastagabb gumi van rajta vagyis csak 1 parkolóba kis sebességgel és kis kanyarokba, de bátyám nagyon dicséri pedig ő nagy kanyarokba használja "nagy sebességnél" és sokkal hamarabb melegszik mint a gyári gumi és imádja mert azt mondta érezhetően jobban megy!szal nem tom mért vonszolná, de viszont sztem a hátsó futója az amit vonszol 1 picit de az első szépen fekszik az ivekre, de a vonszolás lehet hogy én nem szoktam még meg az NSR után, mondjuk nem is volt rá időm mert jogsi csak 3 hét mulva lesz, de a hátsó futó akkor is keménynek tűnik 1 picit!
imádom
Pl.: a régi kereklámpás 900-as CBR. Szép.
Father, neked 12 az reggel?
Az hogy mennyibe kerül az változó mert összevissza eztazt cserélni kell benne. Szal mondjuk a 8000-es a légszűrő csere miatt drágább sokkal mint a négyezres.