Ittlakom énis balatonparton, egyszer asszem láttalak, ha te voltál az,, éppen elöttünk álltál és lefulladtál, aztán indítottál és mentél is, tevoltál nem?
Te idefigyelj, kostolgatsz? dynojet, twobrothers racing kipuff van a cibrimen, iszonyat, szal vigyázzá, mert elnyerem azt a cbr-t :)) húú az má tetszene a csajoknak, ha én ülnék rajt és nem te, te kis kölyökképű :DD
Kineknyomod te kistakony? Azthiszed, hogy szaros 600rr-eddel 1,32 mész euroringen tevagy a király?? Körbemotorozlak mint a szart :) Érted kiccsákó?? Te nekem ne dumálj, mindennap konditerembe járok, hogy bírjam a csajomat vazze :) napi 3 liba simán megvan, csak lemegyek a koleszhez, megpörgetem, aztán már rohannak is oda a libák, hogy vigyem őket egy körre :) :P
Nekem sajnos kint áll és sokszor nem indul nem tesz neki túl jót a hideg, volt már hogy a a hidegben letörött az ablaktörlőm. Egyébként lehet az európai CBR-ekhez nincs ilyen mert enyém japán import!
pedig van... a blokkba lehet bedugni ha megfigyeled van is ott egy hely, és üresben rátekerni és megy is, hidegben ha nem indulna, én mindig ezt csinálom hogy ne egye le az akksit... na mindegy majd felhívom a honda Biblermann-t ahol vettem....
Hát, öreg te is elbasztad a napodat rendesen!!!!!
Remélem nem kerülök ilyen értelmetlen helyzetbe!!!!!
Ma megyek a megszokott szerpentinen(idén elöször volt alkalmama kimenni), és mit veszek észre az első kanyarban: a KPM-esek apró kaviccsal szórták az utat télen, és arra már nem jutott pénz, hogy azt a tél végével valahogy eltüntesék. Nekem sem sok hiányzott, hogy eldobjam a vasat!!!!
Haljátok,, hol lehet kapni a cbr-emhez azt a kurblit amivel hidegben lehet elindítani, mert az enyém a múltkori túrán eltünt, pedig asszem a csomagtartóba raktam?
Amugy hid el ha te szenvedtél volna balesetet én nem kezdenélek téged fikázni!
Hanem meg kérdeztem volna mi történt és lett-e bajod és nem más véleményével törötem volna hogy rád mit mondanak!
Szerintem ez a CBR motoros öszetartás!
Na mivan skacok jön ma valaki eggyet zúúzni? :)))