Elméletileg csak tudják mit csinálnak,gyártanak,terveznek!
Ebben a témában elég régóta a piacon vannak,talán ők foglalkoznak a legrégebben ezzel!
Az biztos hogy egyenlőre az egyfejes lesz feltéve,mivel az jön a szettbe!
Ha nem okés,akkor csinálok hozzá két fejest! Télen esz rá időm!
A láncos topikban azt írták,a hátsó lánckerék úgy mond szétporlasztja! No majd meglátjuk!
Egyébként ha ez így van,akkor mondjuk 200-felett ha megyek (amit ugye sose teszek) akkor az az olaj permet hova kerül?
Ha meg belülről eljut kívülre,akkor ez fordítva is igaz! Nem?
Nos első kérdésem a láncolajzóval kapcsolatban!
Nézegetem a képeket,olvasgatok róla.De én úgy látom amit a szettben adnak "egy tűs" a lánckerék külső részénél olajoz! Hogy a bánatban lesz "nedves" olajos,kenve a belső része a láncnak? Igaz plusz pénzért lehet hozzá venni "két tűs" bizgentyűt is.
Nincs mit!
Pedig én is megnéztem, az oldalon 99,99 euro-t találtam, ezért is gondoltam, hogy jó lenne.
De mindegy is, mert, ha levenném belőle a kedvezményt, ugyan annyi lenne, mint amiért Te is vetted.
Tudom nem ide való,de hátha valakinek van elfekvőbe a kis fiókban!
Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Keresnék 150-200 liter közötti üzemanyagtankot.
Csak alumínium vagy műanyag érdekel!
Tartóval jeladóval.
MAN típus előnyben.
Tel: 06-30-9446636
Figyu! Senki se tartott pisztolyt a fejemhez hogy ezt csináljam,hogy céget vezessek,tulaja legyek.
Cserébe egy elég jó életszinten tudok élni!
Valamiért valamit!
Néha ilyen is becsúszik!
Szia Milka!
Megrendelted már a szettet vagy még nem.
Mert most kaptam a Louis-tól 20 euro-s kupont, 99 euro feleti vásárlásra szept. 4-ig.
Ha érdekel átpasszolom.
Üdv:
Vimi
ú az nagyon szar. Hajdanán az egyik azóta elhunyt kollégám csinálta azt mikor még telefonnal dolgoztunk hogy számítógép amire a telefonok bejöttek egy igen egyedi hanggal jelezte ha csörög. Mivel orrba-szájba szívattuk egymást. Ezért Ákos Cimborám a telefonomra miközben én éjjel 2-kor aludtam felvette azt a hangot majd másnap hajnali 4-re beállított a hangot ébresztőnek. Hazamentünk és másnap éjjel nagyban aludtam mikor az a szar durva csörgésbe kezdett én meg megriadtam és az ilyenkor kötelező beköszönéssel azaz " Jó estét kívánok Velekey Gergő vagy... ... miben segíthetek?" bemondással úgy megfejeltem a fejem felett lévő polcot mint az állat. De bosszúból felhívtam én is őt hajnali 4-kor és közölte hogy számított rá kint ül kocsmában menjek ki én is.
Az egy jó este volt. szinte könnybe is lábadt a szemem mert ez után 3 hónappal eltemettük szerencsétlent (Lappangó diagnosztizálatlan gyors lefolyású leokémia. 1,5 hónap telt el a diagnózis és a temetés között, korom béli volt és ő is motorozott, kék szalagra is miatta szerettem volna elmenni)
Mi van Zoli elkerült az állom manó az éjjel ? Hajnali 3/4 2-kor már tentikélni kellene. Mivel az éjszakázásnak sosem nem nincsen igazán jó miértje csak igen ritka esetekben.
Ebben a témában elég régóta a piacon vannak,talán ők foglalkoznak a legrégebben ezzel!
Az biztos hogy egyenlőre az egyfejes lesz feltéve,mivel az jön a szettbe!
Ha nem okés,akkor csinálok hozzá két fejest! Télen esz rá időm!