Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az xx kipufogó vége kormos mostanában mi lehet a gond? Üzemanyag szűrő? Sajnos a motor előéletéről semmit nem tudok. Mit javasol tok karbantartás céljából elvégezni? Elvileg 66000 km 2001 évjáratú.
Köszönöm az építő jellegű segítséget. Bszab
Más!
Kesztyűt keresek,vennék!
Csakis nyári,hosszú szárú,sport kesztyű jöhet szóba!
Valakinek tapasztalata ez ügyben? Már mint tartósság,kényelem! A védelmet direkt nem kérdezem!
Szivesen találkoznák már én is személyesen veletek. (tudom nem egyszerű) !!! De ha valahová az ország közepe lenne a találka PL Paks Tescó parkoló biztos mennék. Persze azt is tudom, hogy vannak még máshol is xx barátok akiknek ez is messze lenne. Vagy több pontot megjelölni akkor mindenki egyszer eltudna jönni. Ez csak egy ötlet volt. Széles utat.
De hogy szervezzük össze? Meg hova? Meg mikorra?
Mondjuk mi lenne ha találkoznánk itt mondjuk 18.00-kor. Oszt maradunk míg jól érezzük magunkat! https://goo.gl/maps/eBo43pGVW632
Nem tévedés karaj kis gép.. f2 a tanum rà☺ utassal dobozokkal éppen tesztelés alatt. Remekul teljesiti a Szlovén és Olasz szerpentineket minden tekintetben..
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az xx kipufogó vége kormos mostanában mi lehet a gond? Üzemanyag szűrő? Sajnos a motor előéletéről semmit nem tudok. Mit javasol tok karbantartás céljából elvégezni? Elvileg 66000 km 2001 évjáratú.
Köszönöm az építő jellegű segítséget. Bszab