Amúgy ha van ilyen táblám:
16. § (1) bek. u) pont] jelzi."
Ugyan így kifordúlt volna a suzuki.
A következő kerszteződésnél már van ilyen tábla.
Elvileg ez csak engem tályékoztat hogy a következő utca stoptáblával alárendelt utca lesz. (Amit amúgy is tudok) A kisutcában viszont csak ugyan úgy csak egy stoptábla van.
Így pont ugyan úgy kifordúlt volna csak én nem követek el szabálysértést.
Igazatok van.
DE: szerintem akinek egy ilyen teljesítményű motorja van mint itt a fórumon bárkinek, ott abban a helyzetben mindenki előzött volna. (Szerintem)
Persze örülök hogy nem lett bajom és tudom ez a legfontosabb.
A következő volt a helyzet ( nem azért hogy mentegetözzek): megyek egy főúton kb 50-60 nal. Utolértem az előttem haladó kombi kiát. Tetelyén három festőlétra felpókozva. A kocsi megpakolva 35-40 -el halad. Főúton megyek tudom hogy az összes utca stoptáblás. Szaggatot vonal, nincs előzni tilos tábla, nem jön senki szemből.
Én kimentem. Persze utólag nem kellett volna, viszont a stoptáblánál meg kell adni az elsőbséget. És számítani kell rá hogy előzni fognak.
Szerencsém volt nem törtem össze magam.
Jó a kresznek ezen szabálya, de szerintem többen szegik meg mint a gyorshajtást.
Engem két éve Salzburgnál kiszedtek a rendőrök, és a sportdobok miatt 200 EURO helyszíni bírságot kaptam. Majd követnem kellett őket a legközelebbi motorosboltig ahol szervizzel is foglalkoznak, és nem mehettem tovább addig amíg le nem lesz szabályosra cserélve. Jött a tréler, motor fel aztán irány haza. Én itt fejeztem be a sportkipufogózást. Mellesleg a legnagyobb gond szerintem az volt, hogy a rendszámomon egy "H" betű szerepelt.
Fiatal ember vagy! Nagyon megkérlek , bár a mostani motorok nagyon jók, DE NEM KELL MINDIG ÉS MINDENHOL SIETNI!! TUDOD , ROPPANT KÖNNYŰ MEGHALNI, és az élet anélkül is qrva rövid!! Én annak idején kettő motoros barátomat is elvesztettem! És amikor az elsőnél a koporsót vivők egyike voltam , akkor csak a felfoghatatlan roppant tehetetlenséget éreztem!
Már egyszer leírtam neked, de itt van még egyszer: "Tilos elõzni: útkeresztezõdésben és közvetlenül útkeresztezõdés elõtt, kivéve ha a jármû fõútvonalon vagy olyan más úton halad, amelyen elsõbbségét jelzõtábla [16. § (1) bek. u) pont] jelzi."
Én kivánom neked hogy, ne úgy járj mint én 2011-ben. Mindenki azt hitte, hogy 100% ban nyerő az ügyem. három tárgyalásból 2 nekem állt. aztán az utolsó az övé volt és ezzel mindent vitt. én meg ott maradtam egy totálkáros FJr -rel 1.5 mill kárral és 1.5 év lábadozással. Anyagi tartalékaimat felélve a nulláról kezdve mindent. De ÉLEK és ez többet ér mindennél. Ma kevés az olyan ember akit nem lehet megvesztegetni. És ezt értem a birói gyakorlatra is. Hát ennyi.
De ez akkor is mekkora blama. Ez kb olyan mint amikor itt fesztivál van. Kijön a mentős az alkoholistáért a bejárathoz bevágják a mentőbe és míg mennek be vele Siófokra addig "pofozzák" míg értelmesen el nem tudja mondani a nevét meg hogy hol lakik. Ha ez meg van akkor már nincs baja és úgy vágják ki a kocsiból mint macskát sz*rni.
ilyenkor kicsit felhúzom magam hogy ezt hogy tehetik meg amellett hogy a miérteket meg megértem. Mivel értékesnek mondható időt b*sznak el ilyenkor annak tudatában hogy az ember akivel foglalkoznak azzal nem igazán van előrébb ha egy általuk elkezdett bürokratikus rendszer is belép a képbe. Ezért próbálkoznak. Ha bejön mákjuk van ha nem akkor nem.
Igazából kivan nekik adva ha van rá lehetőség úgy próbálják intézni hogy ne legyen belőlle rendőrségi ügy. Így aztán a másik félnek is felajánlották ugyanezt.
Amúgy utánna már mikor látta hogy helyszinelni kell nem megy másként normális volt.
Nem gondolom én se hogy elvennék, de a rendőr a helyszínen ezzel próbált riogatni hogy "ha most elismerem hogy én hibáztam, megúszom egy helyszíni bírsággal. Ha viszont NEM jön a bünti, és elvehetik a jogsimat is"
Mondtam hogy a moci úgyis összetört minek a jogsi.
De ha nem előzők nincs karamból. Ez van.
16. § (1) bek. u) pont] jelzi."
Ugyan így kifordúlt volna a suzuki.
A következő kerszteződésnél már van ilyen tábla.
Elvileg ez csak engem tályékoztat hogy a következő utca stoptáblával alárendelt utca lesz. (Amit amúgy is tudok) A kisutcában viszont csak ugyan úgy csak egy stoptábla van.
Így pont ugyan úgy kifordúlt volna csak én nem követek el szabálysértést.
DE: szerintem akinek egy ilyen teljesítményű motorja van mint itt a fórumon bárkinek, ott abban a helyzetben mindenki előzött volna. (Szerintem)
Persze örülök hogy nem lett bajom és tudom ez a legfontosabb.
A következő volt a helyzet ( nem azért hogy mentegetözzek): megyek egy főúton kb 50-60 nal. Utolértem az előttem haladó kombi kiát. Tetelyén három festőlétra felpókozva. A kocsi megpakolva 35-40 -el halad. Főúton megyek tudom hogy az összes utca stoptáblás. Szaggatot vonal, nincs előzni tilos tábla, nem jön senki szemből.
Én kimentem. Persze utólag nem kellett volna, viszont a stoptáblánál meg kell adni az elsőbséget. És számítani kell rá hogy előzni fognak.
Szerencsém volt nem törtem össze magam.
Jó a kresznek ezen szabálya, de szerintem többen szegik meg mint a gyorshajtást.
ilyenkor kicsit felhúzom magam hogy ezt hogy tehetik meg amellett hogy a miérteket meg megértem. Mivel értékesnek mondható időt b*sznak el ilyenkor annak tudatában hogy az ember akivel foglalkoznak azzal nem igazán van előrébb ha egy általuk elkezdett bürokratikus rendszer is belép a képbe. Ezért próbálkoznak. Ha bejön mákjuk van ha nem akkor nem.
Amúgy utánna már mikor látta hogy helyszinelni kell nem megy másként normális volt.
Ha igen! Akkor jelentsd fel!
Mondtam hogy a moci úgyis összetört minek a jogsi.
http://martindob.hu/old1_bemutatk.htm