Szerintem is max az a plafon ahogy Vasárnap mentünk de már az is egy picit sok volt. 1-1 feltorlódásnál már hajlamosak voltunk szétszakadni. Ott szerintem olyan 10-en voltunk. A teljesítmény is azonos volt kb. Mégis szét-szét estünk.
Max. 5-6 motor tud rendesen eggyütt menni. No és akkor eléggé egyeznie kell a mototok teljesítményének nem kevésbé a pilóták tudásának stílusának. Jó pár évig vezettem túrákat heti szinten.
Csak azért gondoltam a közvetlen címre. Mivel sokan úgy vannak hogy szívesen motoroznak kirándulnak egyedül vagy 1-2 közeli ismerőssel de a nagy vonulásokkal vannak fenntartásaik. Ezért szoktam olyan címet keresni ami kirándulós cím és mindenki arra kavarog amerre akar. Csak nem ismerem az Osztrákokat.
Én most hétvégén csak a Szomszédba. Zamárdiba a szabad strandra viszem kiállítani a malacot. Meg hozza a Viszló is a sárkányt (Már levette a végdobot és felrakta azt a kurta csövet a helyére). Aztán meg egész nap tespedünk a parton. Lesz amúgy egy halom fura járgány. Bár főleg kocsik. De abból mindenféle fura gép.
Én a Vasárnapi 250 Km-t is megéreztem most mondjuk sok gondom volt út közben. Véradás + Pici fekete bogár jobb szembe (Hétfő reggel a szemészeten vetettem ki) + Valami veréb vagy seregély méretű madarat is megcsaptam bal lábbal lábujjhegynél ami gondot nem okozott de a bokám kapott egy pofont Mert épp eléggé spiccben volt a lábam mikor eltalált. Továbbá Biatorbágy-Etyek-Alcsútdoboz útvonalon az út olyan mint a lőtér az is átmozgatta rendesen belső szerveimet szóval most regenerálódok éppen.
Akkor maradunk az 1nap ban . A solymokkal 1080at nyomtunk le. Ugy hogy 1000km ig jòk vagyunk . Utana elkezdem erezni a 8èvvel ezelötti műtètet a vàlamban