Az elsőről sokkal nehezebb eltüntetni a majrécsíkot,de nem lehetetlen!
Ez adódik a többek között a szélességéből is!
Egyébként már írtam erről,nem biztos hogy az a gyorsabb,annak a kanyarsebessége a nagyobb,akinél nincs majrécsík,vagy kiül.
Ez különben jó is hogy mondod. már vagy 2 hete nem mutattam meg neki a láncsprét (Sosem tudom hogy kell leírni szóval ez lesz a neve) Szóval ha hazaérek kap egy kis kenést szerencsétlen.
Nah jó hagyom a témát mert mindig feszültség keveredik ki belőle szóval. Zárom a dolgot. Lesz majd amilyen lesz.
Más
Nincs valakinél a fészerben egy elfekvő Schwalbi nagyjából egyben lehetőleg inggyé. Téli projektet keresek de tegnap nem sikerült szereznem egyet sem. Pedig minden cimbit felhívtam.
Ha nagyjából egyenes a váz és átfordul a blokk akkor már jó.
Én asszem cserekor Nankang gumit veszek ugye párban újat a kis blokkosra a kis csenevészkén sokáig elfut majd, van majrém gazdagon de aki szeret így is szeret.
Cuskater én már nagyon rég láttam olyan motort amin ki volt borítva az első abroncs a pereméig már csak azért mert ahhoz tényleg nagyon mélyre le kell borítani a vasat. Van egy cimborám aki Hornettel jár és a gumi szélső pereme is el van gömbölyödve mivel többször túlborítja a hornetet, de még így is van némi majré az első abroncson. Nem tudom hogy hogy az istenbe tudnám annyira bedönteni a malacot hogy az elsőről is eltűnjön a majrém. Amúgy nem is feltétlenül érdekel hogy eltűnik e vagy sem.
Látom félre értetek. Nagy ívben letojom a századmásodperceket. Tetszett a mostani első gumim. Szubjektív érzetek miatt mondom ezt. Élveztem vele a közlekedést. Csupán annyira gondoltam hogy ismertek e olyan márkát ami hasonlóan viselkedik csak egy picivel jobban tolerálja a kopást.
Tudom nagyon jól hogy pl az Angel elöl kiszolgálna vagy 2 hátsót is. meg hogy a PR is igen jó túra abroncs de nem az a lényeg hogy a leendő új első abroncsommal a következő 2 évet végigmotorozzam. Hanem annyi hogy az idei szezont még kiszolgálja. Eddig lenyomtam olyan 5-6000 Km-t idén vélhetően még legalább ennyi vagy egy kicsivel több van még vissza. Azaz olyan 8-9.000 Km. Ha nem kell idén többször elsőt cserélnem az már megfelelő.
Ennyi az igényem nem pedig az hogy egy olyan gumit találjak ami ragad mint a takony és közben kb annyira kopik mint egy acéllemez. Tudom hogy olyan nincs. Szerettem ezt a lágy abroncsot. Csak vélhetően ha ugyan ilyet rakok fel akkor még idén vár rám még egy abroncs csere és ezt szeretném elkerülni.
Mit variálsz vele? Századmásodpercekért küzdesz a ringen? Vegyél rendes gumit, lehetőleg újat és párban és nem kell próbálgatni... az angel nagyon jó gumi, ha azt használsz sem fogsz csalódni. abból egy újat előre és a mostanit meg még egy új hátsót bőven kiszolgál... utána még mindig el tudod adni 4000-ért és jöhet az új szett... ennyi
Tudom nagyon jól hogy ezt a gumi kérdést kiveséztük már kb 5000-szer. Csak nem nagyon tudok keménységi rangsort felállítani az általam ismert márkák között. Meg van fejben a Pilot sorozat meg Az Angel meg a supercorsa de kb ennyi. ezen kívüli abroncs típusokat meg nem ismerem nem tapasztaltam. Az első gumit meg soha az életben nem fogom kiborítani peremig. A hátsót sem igazán tudom kidönteni a széléig egy fél ujjnyi majrém mindig marad az elsőben meg mindig több lesz a majré.
Arra nagyon vigyázzatok, hogy a gumi nehogy "defektes" legyen, mert annak örvendetes családi szaporulat lesz az eredménye! Mennem kell füvet nyírni assza meg a qrva élet!
ez a gumi téma annyira ki lett már vesézve, hogy már csak annyit tudnék kérdezni, hogy ti amúgy milyen olajat javasoltok?
Tibi barátom a PR2-vel is úgy döntötte az XX-t, hogy a lábtartó egy szakadékot vájt az aszfaltba, és nincs a gumi nevében super meg sport meg mittomén... ennyi
Ez adódik a többek között a szélességéből is!
Egyébként már írtam erről,nem biztos hogy az a gyorsabb,annak a kanyarsebessége a nagyobb,akinél nincs majrécsík,vagy kiül.