Igazat kell adnom a szerelők megvédése kapcsán Milkának. Szomszédba is néha konkrétan roncs motor jön és mikor végül elkészül a meghajlott vázú totálkáros motor az a baj a gazdájának hogy "nem úgy ropog a kipufogó mint régen" . Sajnos a jó szakik akik igazán értenek a motorokhoz nem adják a nevüket a multiknak ahol a mennyiség a lényeg nem a minőség. Viszont otthon egyedül meg nem tudják fenntartani a műhelyt. Így szépen lassan kikopnak ezek a szakik.
Ezen felül ünnepélyesen jelzem hogy új sisak lett az Expón de a tömeg miatt nem maradt idegzetem a dzsekire meg a nadrágra, bár nem is láttam igazán olyat amit elhoztam volna (100.000-ért igen de azt meg azért nem akartam elhozni)
Nem. Eszem ágában sincs szidni is bárkit bármiért. Az lesz a következő lépés, hogy visszaviszi és ahogyan írtad vissza lesz állítva ahogyan volt. Csak kellene egy olyan szerelő vagy illető aki tudna is kezdeni vele valamit. Tudom karbisor nem terem a fán.
De közben X-számú szerelő belenyúlt!
Vissza kell térni,állítani,mindent az eredeti állapotba!
De szerintem csúnyán el van rakva,állítva valami 22-liter 100-kilométerre,az azért kamion fogyasztás!
Szerelőket meg ne feltétlen szidd,hisz szarbol kellett volna várat építeniük!
Szia épp most néztem manualt és írja segéd munka henger feltol jobb 1 légtelenit aztán bal légtelenit aztán hátsó hátul a végén légtelenit ,segéd munka henger vissza alapra és hátul légtelenit féknyereg közepén felül
miért kellene légteleníteni a segéd munkahengernél? simán átmegy a körön az olaj... Max ha valaki elállította és nem megy vissza akkor lehet baj vele..
manual sem írja,pedig lépésről lépésre mindent megad...
Köszönöm a tipeket holnap nekiállok újra ,javulás van egy pici mert mikor elöször fékeztem a hátsó fékpedállal első nyomásra koppig lement 3 dikra keményedett fel most negyedig ment le és 2 dikra keményedet fel.
A gond annyi, hogy míg nem volt Topor Robinál addig 7L evett. Még annyi a történethez, hogy ez a motor kintről lett behozva törötten. Az idomok le lettek róla szedve. A levegőbeömlő is le lett vágva. Akkor sem ment, de rá jött a kollégám, hogy sok levegőt kapott. Csinált mindkét beömlőhöz szűrőt hogy csökkentse az áramlást. Akkor nem volt vele probléma. Tette a dolgát. Viszont annyira lecsupaszította, hogy a végén kezdett mindent visszaépíteni rá. Ahogy ezzel meg lett azóta nem akar menni.
Szerintem egyszerűen ömlik bele a benzin!
Le kéne szedni az egész karburátor sort,és felújítani,beállítani.
Természetesen cserélni az összes tömítést is!
Ezen felül ünnepélyesen jelzem hogy új sisak lett az Expón de a tömeg miatt nem maradt idegzetem a dzsekire meg a nadrágra, bár nem is láttam igazán olyat amit elhoztam volna (100.000-ért igen de azt meg azért nem akartam elhozni)
Vissza kell térni,állítani,mindent az eredeti állapotba!
De szerintem csúnyán el van rakva,állítva valami 22-liter 100-kilométerre,az azért kamion fogyasztás!
Szerelőket meg ne feltétlen szidd,hisz szarbol kellett volna várat építeniük!
Üzentem faceen...
Sos...
eladó egy feleslegessé vált vadiúj ledes hátsó lámpa 97-98-as évjárathoz 9900 Ft-ért..
info: lucifer0820@freemail.hu
manual sem írja,pedig lépésről lépésre mindent megad...
nekem is volt karbis , és tökéletesen üzemelt!
Nem is értem miért kérded!
Hisz most írtad le,mi a gond!
Le kéne szedni az egész karburátor sort,és felújítani,beállítani.
Természetesen cserélni az összes tömítést is!
http://www.partzilla.com/parts...