Kollégámnak van egy problémája a karbis XX-el. Az a jelenség, hogy kb 90km/h-ig jól megy. Aztán egy hatalmas lyuk lesz amikor csak dadog rángat hörög nem megy, és aztán megint csak jól megy, de ekkor már nagy sebességgel tud csak haladni. A fogyasztása most 22L/100km. Üres járatban szépen lassan fel lehet pörgetni és nincs benne az a torpanás. Viszont terhelés alatt probléma. Ajánlották, hogy cseréljen karbisort és próbálja meg úgy. Csak itt a bökkenő. Nincs felesleges karbi, sőt a bontókban sincs egy sem.
Volt a motor Topor Robinál. Azóta eszik 22L-t. Előtte ugyan ez a szitu annyi különbséggel, hogy 70km/h-val ment aztán a lyuk. Viszont akkor csak 7L-t evett. Szóval ehhez szeretnék nevében segítséget kérni tőletek. Hátha valaki már szembesült ezzel a problémával. Budapesten lakik az illető.
Két éve én is lecseréltem a teljes fékcsövet fémhálósra .Mit mondjak vannak spéci gyári csatlakozók amit nem egyszerü kiváltani.Nade hogy segitsek is .Én is belefutottam ebbe a problémába hogy az istenne se akart buborékmentes lenni és olyan volt mintha termelödött volna a levegő bele .Nekem a hátsó volt problémás az első gyorsan lételenitődött .A végán már a hátsó féknyeregtöl egyből a fékfolyadéktartályba vezettem egy hosszab csövet mert már 2 liter fékfolyadék ment a levesbe ,és még mindig levegős volt.Namármost azt csináltam ,hogy a hagyományos légtelenitéskor mikor engeded fel a légtelenitőcsavart ,és a hátsó fékpedál megy lefele, akkor csak félig nyomtam le nem koppanásig .És igy lőn csoda elkezdett buborékmentes lenni a fékfolyadék. Szerintem mikor évekig használod a pedált akkor csak épp egy pár milimétert használod mivel utána felkeményedik a pedál és megáll. Mivel eltelik igy kb 8-10 év bekopik ehez és mikor elezded teljes hosszában használni levegőt sziv valahol .Nekem ez volt .Az elsö segédmunkahenger tényleg könnyebben kel járjon és szerintem onnan is át kell pumálni a rendszert.A levegősödésnek meg hogy szorul az első kerék szerintem sincs semmi köze egymáshoz.Remélem tudtam segiteni mert 2napot szo@tam vele én is mire ez bevált.Azóta kocsinál is találkoztam ugyanezzel a problémával és akkor is bevált ez a trükk.
Nincs benne semmi szelep!
Sajna gyakori hiba az XX-nél,illetve az ehhez hasonló duál fékes rendszereknél!
Ha egyszer levegő kerül bele,azt a jó isten is csak kiim átkozni tudja!
Én a helyedbe lentről tölteném fel,úgy tuti nem marad benne levegő!
A segéd fékmunkahengert miért is olajemelővel nyomogatod? Annak könnyen,simán kel járnia! Kézzel simán működtethető!
Egyébként ha levegő van a rendszerben,attól nem szorul a fék,a kerék,max.nincs,vagy gyenge a fékhatás!
Tartok tőle ott valami el lett baszarintva!
Sziasztok végig csináltam a légtelenítést jobb lett de nem az igazi. A próbléma az,hogy az első kereket fogja a féknyereg ,most kapott új fékpofákat kilettek takaritva a féknyergek dúgattyúkkal együtt s előtte is ez volt a próbléma hogy szorult a kerék,ha nincs rajta féknyereg semmi baja nincs úgy forog a kerék.
1 láb pumpa párszor lenyom rátart, jobb első féknyereg alsó csavar nyit- zár pedál felenged,ismétlés..
2 ugyanez , bal első féknyereg alsó csavar nyit-zár pedál felenged -ismétlés
3 ugyanez , hátsó féknyereg felsö(középtájon) nyit-zár pedál felenged ismétlés
4 ugyanez , hátsó féknyereg hátsó csavar nyit-zár pedál felenged ismétlés
és ennyi
Sziasztok tudnátok nekem segíteni ? A Dual CBS fékrendszert ,hogy légtelenitem le ? Az eleje jó a hátulján a fék pedál 1 ső nyomásra benyomható a másodikra kemény,alap helyzetben de ha a dual részét elöl olajemelővel benyomom minden megfelelően müködik. Hol lehet a hiba ?
Ez aztán a roppant fontos pénzbehajtó rendszer... Van ez közpénz megfigyelő/jelleg visszaállító kivitelben is? Mert akkor találhatnának a rend éber őrei ~250MRD-t és meglenne a sok-sok éves költségvetési terv...
Kollégámnak van egy problémája a karbis XX-el. Az a jelenség, hogy kb 90km/h-ig jól megy. Aztán egy hatalmas lyuk lesz amikor csak dadog rángat hörög nem megy, és aztán megint csak jól megy, de ekkor már nagy sebességgel tud csak haladni. A fogyasztása most 22L/100km. Üres járatban szépen lassan fel lehet pörgetni és nincs benne az a torpanás. Viszont terhelés alatt probléma. Ajánlották, hogy cseréljen karbisort és próbálja meg úgy. Csak itt a bökkenő. Nincs felesleges karbi, sőt a bontókban sincs egy sem.
Volt a motor Topor Robinál. Azóta eszik 22L-t. Előtte ugyan ez a szitu annyi különbséggel, hogy 70km/h-val ment aztán a lyuk. Viszont akkor csak 7L-t evett. Szóval ehhez szeretnék nevében segítséget kérni tőletek. Hátha valaki már szembesült ezzel a problémával. Budapesten lakik az illető.
Köszönettel Zsolt
Sajna gyakori hiba az XX-nél,illetve az ehhez hasonló duál fékes rendszereknél!
Ha egyszer levegő kerül bele,azt a jó isten is csak kiim átkozni tudja!
Én a helyedbe lentről tölteném fel,úgy tuti nem marad benne levegő!
A segéd fékmunkahengert miért is olajemelővel nyomogatod? Annak könnyen,simán kel járnia! Kézzel simán működtethető!
Egyébként ha levegő van a rendszerben,attól nem szorul a fék,a kerék,max.nincs,vagy gyenge a fékhatás!
Tartok tőle ott valami el lett baszarintva!
2 ugyanez , bal első féknyereg alsó csavar nyit-zár pedál felenged -ismétlés
3 ugyanez , hátsó féknyereg felsö(középtájon) nyit-zár pedál felenged ismétlés
4 ugyanez , hátsó féknyereg hátsó csavar nyit-zár pedál felenged ismétlés
és ennyi
Itt megtudod nézni hogyan kell lelégteleníteni a DUAL rendszert.....
http://youtu.be/i8Eg2WcbVF8
http://youtu.be/BZSZ7mnwCfI
http://youtu.be/wF_bEp0TwX8