Ha megnezed a kepeimet nekem ugytunik hogy igy feketen elut a doboz olyan mint ha nem is oda valo lenne. De en is kivancsileszek a vegeredmenyre. Az ules mar kesz. De egyben hogy fog kinezni msjd kiderul.
remélem jól mutat majd és tetszik neked. Nekem ritkán jön be ha egy motoron túl nagy egyszínű felületek vannak. A Naked dizájnt is ezért szeretem. De persze kinek pap kinek a papné
gebedjek meg de ahogy lapozgatom a te motorod meg az enyém között nem olyan mintha nálam az ülés is rövidebb lenne ? Az utas ülés szerintem rövidebb (A sisak ami rá van rakva XL-es)
Ezt en is igy gondolom. Nem annyira pakolhato viszont jol nez ki es aramvonalas. Es penteken az összes doboztetô olyan szinu lessz mint a motor. Mar alig varom hogy lassam
ezek a gyári dobozok kurva jól néznek ki. Mondjuk a formája miatt lehet hogy nem olyan jól rakodható mint nálam a Givik. De dizájnban kurva jól néznek ki. bár az a kevés áldozat amennyivel kevésbé rakodható annyit simán megér ez a dizájn.
A doboz arakon en is kiakadtam foleg a gyarin. De szerencsere talaltam az enyemre ket gyari oldal dobozt 60ezerert. Azonnal mentem is erte. A tarto 35ezer lett volna de azt csinaltam magamnak
Martonvasaron olyat csinaltatsz amilyet akarsz ha csak a tankra kell akkor csak azt csinalja meg ha nagyobbat szeretnel a gyarinal akkor nagyobbat csinal ha kisebbet akkor kissebbet csinal.inden megoldhato nala
A vásárlás után amikor megnéztem a dobozrendszerek árát nagyon megörültem annak hogy járt a motorhoz a készlet. Horror lett volna utólag az ára. (arról nem is beszélve hogy a két oldalsó doboz fóliában volt még mikor megkaptam a kereskedőtől a gépet.)
én még nem tudom hogy lesz. Nálam ugye csak a két nagy X11 matrica van a tankon meg a PGMFI (Vagy mi fene) az ülés alatt ezek persze duplán meg egy picike Honda matrica a hátsó lámpa felett. De lehet hogy csak a nagy matricát rakatom majd fel. Még meglátom. Amúgy utánakérdeztem ez a Törökbálinti matricás cég 6000-ért küldené akármilyen színben az alap készletet
En is tudok ajanlani matricasat. Martonvasar on van ő csinalta az enyemet hetvegen megkapom kuldok rola kepet. A teljes garnitura matrica+ par db extrat a dobozokra 15ezer ert csinalta
az hagyján majd ha hosszú túrára felpakolom majd az összes dobozt is. Két Givi oldalsó egy nagy Givi hátsó meg lelogisztikázom tőleg a tanktáskát. El is tűnik a motor a sok doboz alatt. Viszont szívathatom anyámat hogy nagyobb a rakterem a motoron mint neki az Aveóban. Már tanktáska nélkül is majdnem nagyobb
na az a 80.000 már kb jó lenne. Nekem ugye kb a fele mivel minimum fele akkora a fényezendő felület. De addig még sok idő van vissza legjobb esetben is csak a következő télen jön ez a projekt
(találtam egy céget Törökbálinton akik le tudják gyártani a gyárival egyező matricaszettet akár más színben is, narancs árnyalatú lesz az is )
Van pest mellett egy fenyezô aki 80ezerert csinalta volna. De mivel fizetik igy ugydontottem a dragabbikat valasztom. Mar alig varom hogy keszlegyen. Nem erdekel milyen idolesz kerulok vele egyet.
(találtam egy céget Törökbálinton akik le tudják gyártani a gyárival egyező matricaszettet akár más színben is, narancs árnyalatú lesz az is )