Én azt mondom számít!
Ahogy xenon is!
Bőven meghallani egy motort!
Volt már hogy a MAN-nal mentem (többek szerint halkabb belül mint egy személyautó) és csak a hangra figyeltem fel,érkezik valami!
Tényleg olyan sokat számít a nyitott dob észrevétel szempontjából? Régóta gondolkodom ezen, érdekelne a véleményed.
Eddig nem cseréltem le a gyáriakat, mert sajnálnám a nyomaték veszteséget az alsó tartományban, meg ezek a mai autók úgy le vannak szigetelve, hogy egy atom robbanást se hallanak meg bennünk szerintem.
Amit a nyitott dobokba szoktunk betenni,hogy ne legyen hangos!
Az enyém simán tudja az Eus 82-decibelt!
Magyarul mehetek vele mindenhova külföldre is ha bent van!
Levettem a yosimura dobokat a mocirol. Vettem rá gyárit. majd meglátom milyen lesz a hangja, és a teljesítménye rossz irányban nem változik akkor eladom a sport dobokat dobokat
Na átjöttek a busások is
Hollo itt laksz a szomszédba,gyere hallgasd meg az enyémet!
Db killer-el és nélküle!
A kedvedért felébresztem
Ahogy xenon is!
Bőven meghallani egy motort!
Volt már hogy a MAN-nal mentem (többek szerint halkabb belül mint egy személyautó) és csak a hangra figyeltem fel,érkezik valami!
Azért a végdobtól olyan óriási nyomaték veszteség nem lesz!
és valamennyit számít,főleg ha nem őrült tempóban közelítesz...
Tényleg olyan sokat számít a nyitott dob észrevétel szempontjából? Régóta gondolkodom ezen, érdekelne a véleményed.
Eddig nem cseréltem le a gyáriakat, mert sajnálnám a nyomaték veszteséget az alsó tartományban, meg ezek a mai autók úgy le vannak szigetelve, hogy egy atom robbanást se hallanak meg bennünk szerintem.
Az enyém simán tudja az Eus 82-decibelt!
Magyarul mehetek vele mindenhova külföldre is ha bent van!
Nem fognak még annyira sem észre venni!
A nyitott dobnál csak egy jobb van,ha nincs dob!
Egyébként miért nem teszed bele a killert?
Persze akinek nincs az azt mondja nem is jó...