Igen. Gázdúsítónak is szokták hívni. Ugyanannyi befecskendezett benya mellé kevesebb levegőt ad, így lesz dúsabb a keverék ezért ugye nem szívató. Már az enyémen is ilyen van.
Múltkor én is kérdeztem ezt a "szivatót" a szerelőmtől. és elmondta hogy ez a szivató nem fordulatszámot szabályoz vagy benzint hanem a levegőt veszi el így sűrűbb a keverék. Az értelmét ő sem érti mert injektoros ugyebár. Mindenesetre tényleg szebben indul hidegben azzal.
Jó ötlet, de nekem ennek nehéz a kivitelezése...szinte minden Szombaton dolgozok Jah meg kezdődik a futball szezon is (Március elejétől, Vasárnaponként) de még meglátom..
A fék szerintem egyezik! de nem csak az X11-el! Szinte az összes duál fékes Honda így van megoldva! ezt le is védték anno! Nem véletlen! Korának egy nagy vívmánya volt!
mondjuk kíváncsi lennék mi az X11-es alapja. Mert túl sok pontban különbözik az XX-től (5 gangos váltó bovdenes kuplung) Szerintem az X11-es alapja inkább az X4-es elég sok a hasonlóság közöttük
Viccen kívül kérdezem. Ha vége van ennek a takony időnek nincs kedvetek egy amolyan évadnyitó összeröffenésnek valami centrum jellegű motoros ponton valahol. (hirtelen végig klikkelgetve az adatlapokat úgy tűnt hogy főleg Nyugat Észak-Nyugatról vagyunk értem úgy hogy Pest Vas megye valami Sárkányos én Siófok, MessziXX Bocs de Pécs ebből eléggé kiesik, ez nem jelenti azt hogy nem hívnálak.)
Szóval mit szóltok egy találkozóhoz Cseszneken vagy valahol abban az irányban ? Esetleg Zámoly Tata vonalon valahol ?
persze csak ha olyan az idő (Milka adatlapján nem találtam címet)
....és ram-air sincs
egyébként pedig az xx-ből született az x11
F2-úr Mert hát ide tartozik és a barátom !
Egyébkét ha vissza olvasol jóóóóóóóóóóóól vissza olvasol én már szerveztem ilyet úgy 8-éve! Jó volt!
Mészi oszlopos tag és tiszteletbeli Xx-es ...főleg,hogy megint ki van éhezve egy jó madárkára
Szóval mit szóltok egy találkozóhoz Cseszneken vagy valahol abban az irányban ? Esetleg Zámoly Tata vonalon valahol ?
persze csak ha olyan az idő (Milka adatlapján nem találtam címet)
ha egyszer jönnél, viszont bármelyiket leveheted :)