Hát én ezt a nagy E-betű mizériát nem értem. Én ugye a malacot hatóságiztam hiszen én rendszámoztam. Tehát a megyei hatósági vizsgaközpontba voltam vele (Kaposvár). Hátul ledesek az indexek mivel a dobozrendszer miatt a gyári nem férne be. Jött a csóka körbesétálta. Közölte hogy nagyon szép a motor és még ilyennel nem találkozott. Majd kb ennyi. Megfékezte a padon és kész. A világításokat nem nézte meg csak megkérdezte hogy működnek e (Hülye aki erre nemmel válaszol) Majd közölte hogy mehetek a papírokért. Szerintem kipufogó és motorblokk nélkül is átment volna a vizsgán. Amíg az index működik és villog nem lesz vele az utcán baj. Maximum műszakira vissza kell cserélni, ugyan úgy mint a hangos kipufogókat is szokták.
Aztán kész is a vizsga és lehet mindent visszarakodni a motorra.
ENNYI
Nálunk a rendőrök sem szekíroznak ezért igaz ők is a Bányosi dühöngőre járnak ki hétvégente rendszám nélküli DRZ-kel meg más hasonló rettenetekkel. Így teljesen tisztában vannak azzal hogy kinél mi a helyzet. Kinek van vízszintesig felfordítva a rendszáma meg hasonlók. De amíg nincsen mesterségesen feszítve a szitu meg nincs baleset meg bejelentés addig nem basztatják a népet. Legkisebb bajuk meg az E jelzés az indexben.
Én használtam a korábbi 600-as Banditban, igaz nem sokáig mert jött a motorcsere. Haverom Yamaha R6-ban használja ő eszküszik rá. Alkatrészek cégnél dolgozik egyébként.
Srácok!
ENEOS olajat használt már valaki autóba vagy motorba?
Valami Japán lötyi.
Elméletileg a Japán járgányok 80%-a ezzel az olajjal kerül forgalomba!
Az hogy "E" betüs meg TÜV engedélyes vajmi keveset ér a Magyar jogszabály mellett!
Ugyanis az egyértelműen leírja,hogy a világító berendezéseken,kormányon,féken,stb csak is az NKH jóváhagyásával,szigorított vizsga mellett,forgalmiba bejegyezve lehet!
Az utcán meg ott vannak a motorosrendőrök! Nagy többségük blinkre megmondja,kiszúrja! Nem kell messze menni hozzá Tyson (pont ilye mocca van) ,vagy Pohi! De sorolhatnám még!
Amit írtam,csak mint tényközlés céljából írtam!
Mint tudjuk a Magyar vasak 80% simán bebukná a valódi műszaki vizsgát az enyémmel az élen!
Attól hogy "E" betűs az indexbúra,még okozhat problémát vizsgán!
Igaz ahhoz hozzáértőnek,és valljuk be kukacosnak kell lenni!
A ledes lámpa meg ugyebár messziről sikít!
Ebay-en van "E"-s indexbúra, tipusengedellyel. Drágább nyilván, de vizsgakompatibilis.
Nekem Németből jött, a képeimen láthatod, hogy milyen.
A 4 búra izzóval és a ledes hátsólampa 35 vagy 45 volt már nem emlekszem....
Ez nem a gagyi, gyári minőséget kell elkepzelni
Egyet értek veled Milka. Amíg nincs hozzáigazítva az új rendszerhez az injektor meg mi egymás (Power Commander) addig senki ne reménykedjen lóerő többletben. Az a veszteség pedíg ami egy dobcserénél jelentkezik az semmi. Korábban a Zsolti cimborám több 10 éves motorozási tapasztalattal eljutott a Hungaroringre a Honda teszt napra. Ment pár kört majd kielemezték a telemetria adatokat. Az jött ki hogy a motor teljesítményének alíg 10 %-át volt képes kihasználni. Pedíg nem motorozik a cimbim rosszul. Szerintem ennek fényében az a teljesítmény vesztés bár lehet hogy érezhető lesz de nem fog számítani.
Én is nézegettem a Delkevich rendszert a malacra. Ha összejön lehet hogy Ősszel meg is rendelem.
Nem kell!
Max. ajánlott!
De szinte senki se szokta!
Minek kéne?
Hagyjuk már ezt a több lóerő,meg több,jobb nyomaték szarságot! A gyári dobot mérnökök hada tervezi,hogy optimális legyen,nem véletlenül! Abba ha csak így suffnituningal belenyúlunk,csak ronthatunk rajta! Alacsony,de még közép tartományba is szinte biztos a lóerőbukás! De itt pár lóerőről beszélünk! Utcán meg nem mindegy? Nem a tized másodpercekért küzdünk! Talán a felső tartományt megnyitja,mivel gyorsabban tud kiáramlani a kipufogógáz! De ebben se vagyok biztos,mivel a szelepek nyitási ideje,emelési magassága,és még sorolhatnám a több száz tényezőt,gyáriak maradnak.Elégedjünk meg annyival,szebb,jobb lesz a hangja! már akinek egyáltalán ez tetszik!
Aztán kész is a vizsga és lehet mindent visszarakodni a motorra.
ENNYI
Nálunk a rendőrök sem szekíroznak ezért igaz ők is a Bányosi dühöngőre járnak ki hétvégente rendszám nélküli DRZ-kel meg más hasonló rettenetekkel. Így teljesen tisztában vannak azzal hogy kinél mi a helyzet. Kinek van vízszintesig felfordítva a rendszáma meg hasonlók. De amíg nincsen mesterségesen feszítve a szitu meg nincs baleset meg bejelentés addig nem basztatják a népet. Legkisebb bajuk meg az E jelzés az indexben.
ENEOS olajat használt már valaki autóba vagy motorba?
Valami Japán lötyi.
Elméletileg a Japán járgányok 80%-a ezzel az olajjal kerül forgalomba!
Ugyanis az egyértelműen leírja,hogy a világító berendezéseken,kormányon,féken,stb csak is az NKH jóváhagyásával,szigorított vizsga mellett,forgalmiba bejegyezve lehet!
Az utcán meg ott vannak a motorosrendőrök! Nagy többségük blinkre megmondja,kiszúrja! Nem kell messze menni hozzá Tyson (pont ilye mocca van) ,vagy Pohi! De sorolhatnám még!
Amit írtam,csak mint tényközlés céljából írtam!
Mint tudjuk a Magyar vasak 80% simán bebukná a valódi műszaki vizsgát az enyémmel az élen!
E-betűs és TÜV engedélyes, nem nagyon lehet belekötni.
http://www.ebay.com/itm/Weisse...
Igaz ahhoz hozzáértőnek,és valljuk be kukacosnak kell lenni!
A ledes lámpa meg ugyebár messziről sikít!
Nekem Németből jött, a képeimen láthatod, hogy milyen.
A 4 búra izzóval és a ledes hátsólampa 35 vagy 45 volt már nem emlekszem....
Ez nem a gagyi, gyári minőséget kell elkepzelni
Nekem van, ha érdekel adj egy email címet küldök képet.
De szólok,nem vizsga biztos a dolog!
Én is nézegettem a Delkevich rendszert a malacra. Ha összejön lehet hogy Ősszel meg is rendelem.
tel számom tudod !
Max. ajánlott!
De szinte senki se szokta!
Minek kéne?
Hagyjuk már ezt a több lóerő,meg több,jobb nyomaték szarságot! A gyári dobot mérnökök hada tervezi,hogy optimális legyen,nem véletlenül! Abba ha csak így suffnituningal belenyúlunk,csak ronthatunk rajta! Alacsony,de még közép tartományba is szinte biztos a lóerőbukás! De itt pár lóerőről beszélünk! Utcán meg nem mindegy? Nem a tized másodpercekért küzdünk! Talán a felső tartományt megnyitja,mivel gyorsabban tud kiáramlani a kipufogógáz! De ebben se vagyok biztos,mivel a szelepek nyitási ideje,emelési magassága,és még sorolhatnám a több száz tényezőt,gyáriak maradnak.Elégedjünk meg annyival,szebb,jobb lesz a hangja! már akinek egyáltalán ez tetszik!
Majd a tavaszi első karikák egyiknél jelentkezem nálad, aztán kigurulok hozzád és meghallgatom !
és a régi öreg Xx-es arcok