Ne izgulj nálunk is de azt ígérték a kuruzslók holnapra abba marad és jön a jó idő.
Műszerfalnál meg úgy amúgy általában nem szeretek cserélni hanem inkább javítani egy jó műanyag hegesztő összerak bármit. Mi a múltkor elvittünk egy régi 500-as Goldwing műszerfalat hegesztetni pedig frankón darabokra esett szét. Elvittük az órákat meg mindent és a srác újra összerakta. 5000 forintért az egészet pedig ott a küllem is lényeges volt hiszen ennél a motornál semmi sem fedte a műszerfalat.
Ha gondolod és nincs neked messze Siófok szívesen megadom a számát csak győzd kivárni míg végig mondja a mondókáját mivel nagyon sokat tud beszélni. Állítom ezt úgy hogy beszélni én is sokat szoktam de még nekem is durva mennyi mondandója akad.
Jogos!
Nyitott 4:1 rendszer!
Akinek injektoros a paripája,mondja már meg legyen kedves,hogy mennyire van "kiégve" a kipuff vége?
valahogy nem jó a szórásképe azóta a lámpácsnak!
Akkor jól van kötve!
Lehet nevetni fogtok,de az XX-en melyik a tompított fény a lámpában?
Az alsó,vagy a felső!
csere és tisztítás megtörtént
Nem volt az úgy jó,hogy működött?
Ráadásul egy Busás kezébe adtad azt a drága madarat?
Talán ha szerencsém van,meg mellém áll a jó isten,meg a párt is,akkor még egy 2000-es belefér!
De még akkor is csak 7000-fog elmenni!
Műszerfalnál meg úgy amúgy általában nem szeretek cserélni hanem inkább javítani egy jó műanyag hegesztő összerak bármit. Mi a múltkor elvittünk egy régi 500-as Goldwing műszerfalat hegesztetni pedig frankón darabokra esett szét. Elvittük az órákat meg mindent és a srác újra összerakta. 5000 forintért az egészet pedig ott a küllem is lényeges volt hiszen ennél a motornál semmi sem fedte a műszerfalat.
Ha gondolod és nincs neked messze Siófok szívesen megadom a számát csak győzd kivárni míg végig mondja a mondókáját mivel nagyon sokat tud beszélni. Állítom ezt úgy hogy beszélni én is sokat szoktam de még nekem is durva mennyi mondandója akad.
Beszereztem már az igaz de most megyek nyaralni a motor meg itthon marad majd a nyaralás alatt a szomszédom lecseréli.