Nálam 1 - 1.5 a különbség. Yoshimura és Delkevic, amivel próbáltam.
De mindegy is, ti túráztok én meg városban megyek, nekem sose lesz 6l a fogyasztásom. Még így is 8-al kevesebb, mint kocsival
Én nem a gyári dobra reagáltam,hanem az araszolásra reggelente amit írtak hogy egyesbe teszik mind ezt!
Fogyasztást pont leszarom!
Teszteltük a nyitott,és gyári dob közötti különbséget,fogyasztásilag pont nulla a különbség!
Bár lehet pát milliliter különbség azért akad!
Természetesen nem profi nyitott rendszerről beszélek!
Nekem tök mindegy, hogy motorozol. Én továbbra sem teherautónak fogom használni a sportmotort. Legfeljebb neked kevesebbet fogyaszt. Bár az alap kérdés a különbség volt a sport és gyári dob között, az meg 1 - 1.5l szerintem.
Nem azt írtam,hogy sose használom az egyes fokozatot,csak azt hogy általában kettesből indulok!
Simán elviszi!
A MAN-nal se indulok egyesből,csak azért mert bele tették!
Sőt,akkor hogy legyen még csámcsogni való,általában kuplung nélkül váltok,oda-vissza!
Igen tudom szétröpül tőle a váltó!
Ja igen! Indexet is ritkán használom!
Attól mi megy tönkre?
Azért mert eladó nem jelenti azt, hogy rossz. De ha ismernél akkor tudnád, hogy éves szinten megfordul egy-két motor a kezem alatt. De bizonyára hallottál már az "üzlet" fogalmáról? De inkább hagyjuk......
Egy kis időre elpártoltam tőletek, de ennek a szépségnek NEM tudtam ellenállni. Sok motorom volt de ilyen állapotban lévő még nem. De ismertek lesz még xx, remélem.
Te mit röhögsz te isten átka!
No sebaj,ma este majd lesz nemulass!
Tudod én így használom a váltót: indulás kettőből,aztán negyedik és van egy sebességi fokozat,ami némelyik moccban hiányzik,úgy nevezik HATODIK!
Rendben készítek fotókat, de ha valaki konkrétan érdeklődik és vinné akkor add oda neki nekem a nyáron nem aktuális a dolog mert napi szinten járok vele. Továbbá terveim szerint inkább +1 pár dob kellene hogyha szívózna a sün hogy hangos vagyok akkor fel tudjam dobni a gyáriakat de jelenleg most szinte minden anyagi lehetőségemet benzinre költöm :-)
Azért pár képet dobok a kidörrentőről :-)
Oksa csattintok egyet kettőt róla
Én többször rakoncátlankodva olyan 6,5-es körüli átlagot produkálok az én dobjaimmal és nekem is 2002-es injektros X11-esem van
De mindegy is, ti túráztok én meg városban megyek, nekem sose lesz 6l a fogyasztásom. Még így is 8-al kevesebb, mint kocsival