Köszi a tippet a killerrel, meg a felajánlást, hogy zaklathatlak ezzel kapcsolatban, de visszatettem a gyárit , ha meg mégis nekiállok, akkor meghosszabbítjuk a killert, ahogy javasoltátok! Viszont lenne egy kérdés, látom neked is a Saito markolatfűtésed van. Nekem a gázkarnál eláll a kapcsolóktól kb.3-4 mm-t, nem csúszik fel a csutkára teljesen, neked meg le van vágva kb ugyanannyi belőle a jobb szélén, ha jól látom, és így hiányzik a jobb szélén a gumi perem! Nem lehetne ezt valahogyan megcsinálni hogy passzoljon rendesen? Esetleg egy másik típus? Én ezzel vettem , jó szolgálatot tesz, de így nem tetszik....
Sziasztok!Ha valaki esetleg megakarja bolondítani az XX-et motor eladás után találtam a polcon egy Kb.1500Km-et futott újszerű 16-os (a gyáritól egy foggal kisebb) első és egy 45-ös a (gyáritól eggyel nagyobb) hátsó JT-lánckereket valamin martin dobhoz való újszerű hangtompítót 2db-ot.
Egyáltalán nem hiányzik a 6-ik. Én is azt hittem, hogy kell, de nem. 4500km alatt 2x akartam 6. dobni mindössze.
sajnos 60ast keresek
Írj rám