szerintem javítható,mivel az izzót nem egy ellenálláson (egyébként még az is cserélhető ) keresztül működteti a jeladó,hanem sima érintkezős elven működik!
Tisztelt Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni üzemanyag tartalék visszajelző ügyében.A mutató mutat,a tartalék visszajelző nem világít.Szétszedtem és a vezetéket letestelve világít a visszajelző,úgyhogy izzó hiba kizárt.A kérdésem,hogy javítható,vagy valamivel helyettesíthető e a képen jelölt "egység".Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem nagyon jó gép! Volt szerencsém a megjelenése után egy egész délután tesztelni egy automata váltós gépet egy repülőtéren. A fék, futómű kifogástalan. A motor nekem erősnek tűnt, húzott mint állat. Annak ellenére, hogy nehezebb, mint az XX, könnyűnek tűnt. A hondás ember látta, hogy mivel érkezem és mondtam neki, hogy akkor ülök rá, ha van olyan jó gép, mint az XX. Azt mondta, 20 év fejlesztés a váltó, nyugodtam próbáljak. Igaza volt... Hogy rosszat is mondjak, szar az ülése...
Sziasztok
Egy motoros barátomnak van egy eladó 2011 VFR 1200f-je. 2790000ft(32000km) Sajnos gyógyíthatatlan betegség véget eladó. Én vezettem sokkal, sokkal kényelmesebb mint az xx! Közelebb és magasabban van a kormány, jobb lábhelyzett.(én 180 magas vagyok). Valakit érdekel keressen.
Nem igazán, mert ott is ugyan az az üléshelyzet mint az XX-nél.
Ja, meg 3-4 millió Ft! Nem akarok, nem vagyok hajlandó ennyit áldozni rá! Az XX újonnan 2.7 millió Ft volt, de az álmaim motorja volt, ezért megvettem.
XX már volt!
Túrakormányt nem akartam. A hétköznapokban nem igazán motorozok már. Arra a pár túrára kell amit a szezonban lenyomok. Hosszú távon gondolkozom ami 6-8 év, nem akarok 2 évente váltogatni.
Miért nem hívod fel?