Heeee,nem fikaztam! 2 dobert tenyleg nem sok,csak most nekem. Meg se vizsga,se rendszam. atb..szott a csavo,aki igerte,hogy megcsinalja. Most azt szervezem,hogy hogy hozzam el. Tehat kell a penz a koltsegekre. Szallitas,ukran veroemberek...stb.
Én már dolgozom,egy akár menet közben is állítható változaton!
Így ha mondjuk pályázni támad kedvem,vagy egy jót kanyargászni,akkor lefelé (csutkára)állítanám,ha meg túrázok akkor fel!
A lényeg hogy egy mozdulattal,csavarral állítható legyen (már megvan az ötlet,terv),viszont megfelelően masszív,megbízható!
Kedves btibor
Mint írtam ez a saját véleményem. Azért az lehet? Csak csendben jegyzem meg mentem olyan xx-szel aminek magasított kormánya volt. Nekem a gyári jobban bejött. isz még "csak" 55 vagyok.
de hagyjuk megsérteni nem akartalak
Lábon!
Legrosszabb esetben tréleren!
Hol van helyileg?
xx-hez tankbőrőd van? Esetleg kék színben?
Így ha mondjuk pályázni támad kedvem,vagy egy jót kanyargászni,akkor lefelé (csutkára)állítanám,ha meg túrázok akkor fel!
A lényeg hogy egy mozdulattal,csavarral állítható legyen (már megvan az ötlet,terv),viszont megfelelően masszív,megbízható!
Mint írtam ez a saját véleményem. Azért az lehet? Csak csendben jegyzem meg mentem olyan xx-szel aminek magasított kormánya volt. Nekem a gyári jobban bejött. isz még "csak" 55 vagyok.
KÖSZI!
Legalábbis így első látásra!
De ha gondolod odáig "elzarándokolok"veled!