Azért lenne egy pár dolog!
Kormánycsapágy,fékbetét ferde kopása, vezérmű-láncfeszítő,első gumi farkas fogassága(nem össze keverendő a kagylós kopással),stb.
Inkább próbálj meg meg kérni valakit,aki ismeri az XX-et!
Ha Pesten van,esetleg tudok segíteni!
Pedig az XX, "híresen"alul hűtött!
Sajna ezt szokd meg!
Majd akkor lesz az igazi,mikor kánikula lesz!
Nekem már okozott a combomon felhólyagosodó égési sérülést!
De mint már írtam(tuk),a víz kinyomása akkor is gáz!Még 120-fok körül se szokott ilyet tenni!
Azért emésztem magam ezzel a kérdéssel mert nem vagyok hozzászokva az ilyen melegedéshez, eddig Gixerem volt ott ilyen probléma soha nem volt+ tavaly mentem egy régi XX-el igaz nem volt nagy meleg de az nem is melegedett!
haggyál már, nagyon rosszak az indokaid hidd el rá lehet rakni és nem sufni tuningal! 4 csavart kell ki majd vissza tekerni és már fent is van, ja meg persze le lékteleníteni a féket. Félre értések elkerülése érdekében, én most nem okoskodok és nem veszekszem, csak meg osztom veled amit tudok.
A duál fék miatt!
Az általad írt öhlins kormány teleszkópot nem tudom hogy rá lehet-e rakni XX-re,mert én még nem próbáltam,és mástól se hallottam(mondjuk nem is kell rá ilyesmi),meg aztán kondolom hogy akkor az XX-re való cucc!De mint Pityusz is írta már,végül is mindent fel lehet valahogy sufni tuningolni a vasra.A kérdés csak az,ki mennyire vállalja be ezt a sufni tuningolást!
Értem!
De akkor nem egy márkának (esetleg suzuki)megfelelő topikban kéne ezt hirdetni?
Nem hiszem hogy Hondára jó lehet,azt meg végképp kétlem hogy XX-re!
Tisztelt Motorod társak!
Segítséget kérnék!
A mai napon 04.28-án Balatonfüred és Székesfehérvár között a 8-as fő úton elvesztettem a motorom rendszámát UUK-746, ha netán valakinek valamilyen infója lenne, vagy netán valaki megtalálta és jelezné felém, nagyon hálás volnék érte.
Nem sok reményt fűzök a dologhoz de hátha.
Üdv: Szabi
Kormánycsapágy,fékbetét ferde kopása, vezérmű-láncfeszítő,első gumi farkas fogassága(nem össze keverendő a kagylós kopással),stb.
Inkább próbálj meg meg kérni valakit,aki ismeri az XX-et!
Ha Pesten van,esetleg tudok segíteni!
Első sárvédő kicsit sérülten is van.
Sajna ezt szokd meg!
Majd akkor lesz az igazi,mikor kánikula lesz!
Nekem már okozott a combomon felhólyagosodó égési sérülést!
De mint már írtam(tuk),a víz kinyomása akkor is gáz!Még 120-fok körül se szokott ilyet tenni!
Ha válaszolsz egy beírásra,nem lehetne hogy a "válasz erre"feliratra kattints?!
Egyszerűbb lenne követni!
Tudsz mindent!
Nem is értem miért koptatom a billentyűket!
Már csak azért is,mert nem egy nagy összeg!
De tudod "zöldet"tegyél bele!
Én nem nagyon értek hozzá!
Az általad írt öhlins kormány teleszkópot nem tudom hogy rá lehet-e rakni XX-re,mert én még nem próbáltam,és mástól se hallottam(mondjuk nem is kell rá ilyesmi),meg aztán kondolom hogy akkor az XX-re való cucc!De mint Pityusz is írta már,végül is mindent fel lehet valahogy sufni tuningolni a vasra.A kérdés csak az,ki mennyire vállalja be ezt a sufni tuningolást!
De akkor nem egy márkának (esetleg suzuki)megfelelő topikban kéne ezt hirdetni?
Nem hiszem hogy Hondára jó lehet,azt meg végképp kétlem hogy XX-re!
Segítséget kérnék!
A mai napon 04.28-án Balatonfüred és Székesfehérvár között a 8-as fő úton elvesztettem a motorom rendszámát UUK-746, ha netán valakinek valamilyen infója lenne, vagy netán valaki megtalálta és jelezné felém, nagyon hálás volnék érte.
Nem sok reményt fűzök a dologhoz de hátha.
Üdv: Szabi