Vettem itt az apróban egy bubis plexit az xx-re.Az még oké h nem olyan volt mint a gyári de 150felett remegett és pont a pofámba hozta a menetszelet.
Írtam a srácnak megy vissza és várom a lovét
Eddig korrekt volt!
Közhírré tétetik!
Május 20-án(Pünkösd hétfőn"piros betűs ünnep")Szilvásváradot benépesítik az ismerős köreimben lévő XX-ek!Akinek van kedve és lehetősége csatlakozni, szívesen látjuk.
Ha a helyszínnel kapcsolatban valakinek véleménye, jó ötlete van jelezze mindenre nyitottak vagyunk " mert xx-el semmi nincs messze,max a nap megy le hamarabb"
Sziasztok! Nincs valakinek bontott gyári XX első tárcsája? Persze olyan ami használható, nem üt, és elég vastag. A Sugo-tól rendeltem kettőt, egyik se volt jó...
szia Nekem is ilyen taro van fent a motoromon, te mivel fogod eltüntetni a csavarok helyét ha leszereled a tartot,létezik valami lehetőség? én a motort a tartoval együtt vettem,de néha le szeretném szerelni ha nincs rá szükség és ott tátonganak a csavar helyek.
Természetesen igen, de kaptam cserében egy olyan csapatot (beleértve ezt a marhát is"Ro-bika))akikkel lehet dolgozni mert kiváló szakemberek és ha emberileg mindenki ilyen vna nem lenne szükség a munkánkra!
Büszke vagyok rá h én lehetek a vezetőjük(Ők nem biztos h rám büszkék )
Magasabb beosztást ajánlottak és elvállaltam(kommancs)aztán mikor elvégeztem a fősulit és tiszt lettem ott sem maradhattam és szépen elkezdtem felfelé kúszni a létrán a mostani helyemre.
Csak ez jó áron volt(12000), azt sajnos nem érem fel anyagilag