Rövid úton le szoktam kapcsolni a világítást (tudom, helytelenül), mert haldoklik az akku és volt már, hogy tolni kellett egy kis városi szaladgálás és gyakori indítás alkalmával (meg persze 2 hét állás után).
Probléma az is, hogy elég rendesen melegszik is, viszonylag rövid idő alatt.
Sziasztok!
Úgy fest, hogy engem is utolért a fesszabályozó probléma.
Túltölt elég rendesen, magasabb fordulaton 16 körül is mértünk. Ha viszont rajta a világítás, akkor szépen szabályoz, ahogy kell. Ilyennel találkoztatok?
Valószínűleg be kell érnem egy "kisipari" szabályozóval, állítólag egy pesti villamosmérnök gyártja kis szériában és jók a tapasztalatok az általa gyártott alkatrészekkel, többeknek is bevált, de az nem XX volt.
Mi a véleményetek?
Én felraknám 1100-1200 ra az alapjáratot..Illetve az enyém most is 1200 :)
Nemrég voltam a Németh Istvánnál ,ott állítgattak egy banditot a karbit bűvészkedtek valamit.. a barátja motorja volt,mondta neki ,hogy tegye 1200 ra az alapjáratot..
akkor mit csinäljak? emeljek az alapjäraton? akkor sem éri el a 14 v-ot.3000-nél ad le 14,3 at de szeintem is kicsit alacsony ez az 1000-es fordulat. mennyire emeljem. vagy vegyek eg ujj akumlätort. a mostani ällitolag 2 éves.
Szerintem cserélj akkut,mert mást is hazavág..Nem tétel egy akksi.
Nem rajta ülve gondoltam,hanem szemből nézve!
Nem volt elég egyértelmű az írásom,még egyszer bocsi!
Probléma az is, hogy elég rendesen melegszik is, viszonylag rövid idő alatt.
Nekem le sem lehet kapcsolni a lámpát
Úgy fest, hogy engem is utolért a fesszabályozó probléma.
Túltölt elég rendesen, magasabb fordulaton 16 körül is mértünk. Ha viszont rajta a világítás, akkor szépen szabályoz, ahogy kell. Ilyennel találkoztatok?
Valószínűleg be kell érnem egy "kisipari" szabályozóval, állítólag egy pesti villamosmérnök gyártja kis szériában és jók a tapasztalatok az általa gyártott alkatrészekkel, többeknek is bevált, de az nem XX volt.
Mi a véleményetek?
Tekered és kész! Nem tudod elrontani
Tedd fel 1200-ra.
Nálam vannak az első fehér indexburák stroboszkopos.. Vezérlője Lacinál van ő árulja a szettet...Elérhetőséget tudok adni.
Ezért irtam,hogy megtévesztő ebben az esetben
Szerintem nem lehet eltéveszteni!
A fixix nick nevet elméletileg csak ő használta!De tévedhetek is!
Csak azt tudom mondani hogy nekem 1200-1300 között van!
A gyári érték 1200 +-50
Nemrég voltam a Németh Istvánnál ,ott állítgattak egy banditot a karbit bűvészkedtek valamit.. a barátja motorja volt,mondta neki ,hogy tegye 1200 ra az alapjáratot..
Már 2 hónapja vettük meg tőle a mocit És máris hozzánk nőtt