Egy olyan dolog van, hogy kellene nekem normális, de tényleg normális állapotú használt első motorgumi az XX-re 120/70 ZR17-es méretben.
Ez most derült ki, mert most intézem a forgalomba visszahelyezést, és rápillantottam az első gumira, amivel már nem menne át a műszakin. Ha át is megy, ok, de eléggé el van kopva, szóval nemigen mernék vele menni többet(sok két személy), mindenképp cserélném.. Csak a súlyadóra kifizetésem, meg szerviz is lesz, elviszi a pénzem, és nem terveztem be új gumi vételét 30 e Ft-ért...
Kicsit ódzkodom a használttól, de ha van valakinek normális jó állapotú, nem 10 éves első gumija, ami még használható, akkor elfogadnám!
valamivel magasabb lehet a horneté,mint a te általad használt kormány.
A munjahegereknél oldanom kellett a csöveket és elforditani,
mivel amúgy sem volt éppen tiszta,ezért cseréltem..
Bár a féknél csak fél munkát végeztem..Elfogyott az idő, a lelkesedés és a tudás... Mert ugye itt keresztbe kasul mennek a csövek..Majd megfejtem mikor hol mit pumpáljak,és légtelenitsek ,hogy a teljes rendszerben új folyadék legyen
a busán és a fazeren együtt sem volt ennyi légtelenítő
Nem akartam beleszólni, én nem beszélek le senkit az átalakításról! Engem most, hogy mentem már sport túra kategóriával úgy 100 ezer km-t, érdekelne az endúrózás (tehát nem csak a jó minőségű aszfalt)! Úgy gondolom, több és változatosabb helyekre tudok eljutni 1 Varaderoval.
Nem neked kell,hogy elnyerje a tetszésed az átalakítás.
Nekünk így jobb..nem is ront rajta,mert igényes az átalakítás...
Egyébként bármikor visszaalakítható... csak a plexin van minimális változtatás..
Persze, nem titok..
A bátszimotortól vettem a LSL kiegészítőt postával 27 ért.
Kaptam egy kormányt a havertől HORNET .de erre számolhatsz egy 10est
volt még fél liter fékfolyadék ami nem is tétel meg amúgy is cserés volt..
Magam csináltam,kényelmesen a Szombat ráment...
Ennyi...Nagyon megérte! Persze lehet fikázni,hogy nem gyári meg miegyébb..
De nekünk utassal parádés lett! Mint amilyen Milkáé is .Én onnan lestem a dolgokat..
felszerelt allapotban kepen mar nem lesz mostanaban,de gondolom a gyarto alapjan a neten talalsz kepet.az ara 12e,nem serult nem kopott.a tanknyilastol a vezeto fele a tank felet takarja.
ha egyeb kerdes lenne szombat du-tol vagyok elerheto a 70 3179083-on.
HALI.
engem a tankbőr érdekelne....
esetleg egy kép ha volna róla....mondjuk felszerelt állapotában...
és még egy irányárat is ha kérhetnék,az jó lenne.
kköszi
Köszönöm, akkor várom az írást róla.
Üdv.