Holnap nem!
Elmegyek egy kicsit moccolni,legalábbis ha jó idő lesz!
Meg kevertelek egy másik Robi nevezetűvel (Soroksári a srác),elnézést!Persze az ajánlatom attól még áll!
Először én is így gondoltam, hogy csak sorja, de nem vagyok benne biztos. Ezért is kértem itt a tisztelt kollégákat, hogy nézzék meg. Az első képen próbáltam a festéket egy csavarhúzóval lekaparni, meg a "sorját" eldolgozni, de nem látom rendesen hogy mi van...
Olasz-Cannes-Barcelona útvonal volna. Nagyon északra egyenlőre nem terveztem. Glockner van betervezve július elejére. Már ha nem száll szét ez a menesztőtárcsa... Az a baj hogy majd minden rögzítőcsavar tövében van kisebb-nagyobb repedés. Már ha az...
Hali.
kimentem megsasoltam az enyémet,nekem nem repedt...vagy csak nem látszik...
én biztos nem indulnék hoszabb utra a tieddel.sőt szerintem egyáltalán nem járnék vele.........
de majd mondják a tutit a nálam rutinosabbak is.
Elmegyek egy kicsit moccolni,legalábbis ha jó idő lesz!
Meg kevertelek egy másik Robi nevezetűvel (Soroksári a srác),elnézést!Persze az ajánlatom attól még áll!
Kevertem a "másik"Robival!
Úúúúúú az gáz!
Kedden még mindig vehetsz ha gáz!
Az előző tulaj,is így használta eddig ezek szerint!
Szép útvonal az is!
Bár a Glockner-t már unom!Legalább 8-szór voltam ott,a létező összes útvonalon!
Nekem nagyon úgy tűnik, mintha az öntés után nem dolgozták volna el rendesen a sorját. Ha kézzel megnézed nem érzel rajta semmit?
Csak Spanyol az uticél?
Mert három hét múlva én is indulok,csak észak felé.Nagyon északra!
Így nem tudom eldönteni,nem tudok tanácsot adni, mennyire nagy a baj!
Nekem nincs sehol,semmi repedés!
kimentem megsasoltam az enyémet,nekem nem repedt...vagy csak nem látszik...
én biztos nem indulnék hoszabb utra a tieddel.sőt szerintem egyáltalán nem járnék vele.........
de majd mondják a tutit a nálam rutinosabbak is.