Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez az Ő viagrája!
milyen lenne?
csakvigyorgokésvigyorgokésvigyorgok.......
Milyen érzés újra a lábad között érezni?
szeva!
köszi....
dolgoztunk rajta.....
Szeva Király!

Szép lett a motorod!
és mielőtt bárki megvádolna!
a Fazer egy faja moci.
nem nyert....nem nyert...
itt csak te nem nyerhetsz.
az ok pedig teljesen egyértelmű.
fazered van.
ez meg az xx topic.
de sebaj.ha én irnék a fazer clubba akkor én sem csodálkoznék ha védenétek a mundér becsületét ha összehasonlitgatnám a fazert egy burgmannal...
és ez igy van jól.
Le is szedtem gyorsan egy Haynes repair manualt, hogy okosodjak XX-ből.
Igen, valóban így van. A fenti árhoz viszont ragaszkodik. Megteheti, jó neki. Nem szabadulni akar tőle, hanem árulja.
Enni nem kér, a járulékos költségeket fizeti, inkább nézegeti, minthogy elkótyavetyélje. Ennél lejjebb nem megy.
Engem meg most ezzel pár álmatlan éjszakára kényszerít. Mert azért át kell gondolnom rendesen.
Megnéztem, motorokhoz és motorosokhoz is értő haverral. A km valós, bizony. Ezt olyan dolgokból is következtette a srác, amihez lövésem sincs, elsorolta. Semmi ellentmondásos dolog, vagy gyanús, illetve gyanúsan új. Az összes folyadékot viszont cserélni kell, mert évek óta nem ment és nem is volt benne cserélve semmi.
Erre én is gondoltam, igazad van. Viszont sajnos ezredfordulós időkben élünk és ez az én hülyeségem, hogy 2000 előttit nem akarok megvenni. Pedig csak 1-2 évvel lennének idősebbek, tudom. Egyszerűen így raktak össze.

A karbis viszont még az injektorosnál is erősebb, tehát ebből a szempontból nem biztos, hogy jobb lenne, de a karakterét Ti biztosan jobban ismeritek itt ezen az oldalon. Ezzel nem is mernék vitatkozni. :)

Viszont találtam egy makulátlant, de tényleg túl van kissé a limitemen. Erősen gondolkodom, hogy egy picivel tovább nyújtózkodom a takarómnál. De erre még alszom 1-2-t.
Nem nyert !
Anno az akkor 8 éves Xx-em 13bar kompresszióval makulátlan gyári állapotú volt! Amivel megfutottam a 290 et..
A fazer végre nem megy ennyit 250 tájék... de 2 kiloig gyári adat szerint nincs 1 mp különbség..
a hayabusával 5.ben lefektette az orát!

De én nem igy használom...
Az biztos ,hogy 2 személlyel 3-4000 fordulatról érzetre azonos az xx és a fazer...
Messze alul mulva a solymot..
fazer 143 le 106 nm
xx 150le 115nm
haya 175 le 141 nm...

Most akkor miröl is beszélünk?Milyen szar xx-em?.. Egyszerű matek
viszonyíts..
Ez nagyon szimpatikus hozzászólás volt, köszönöm többünk nevében, akiknek szintén nem gyári hibás XX-e van.
akkor vagy most van turbós fazered....vagy anno nagyon beteg xx-ed lehetett.......
Értem!
Bár egy kicsit sokallom az évjáratot,és nulla extrát nézve!
Nekem volt karbis xx-em utána pedig Hayabusám is..
Hát nem 10 le a különbség!
Valahogy nem egy kategoria...
Az xx-et a mostani fazeremhez lehet hasonlitani erőben és kezelhetőségben...
hali.
ösrégen árulja már a mocit...Anno 1.150 volt...csak benne hagyta a szöveget..
Nekem felettébb gyanús a kilométer,de legyen!
No meg az ára!Most 950-ezer vagy 1150000?Mert nem mindegy!
viszont valszeg injektoros,mivel 150-lovat ír teljesítményhez!
a karbisok 165-lovasok,az injektorosok 150-lovasok!Persze csak papírforma szerint,mert szerintem egyik vas se tudja azt,ami a papírjába írva vagyon!
Sokkal jobbnak tűnik mint a fekete...

De akár mennyire is szeretnél makulátlan állapotú 10-11 éves vasat venni az nem igen fog sikerülni...Hiszen az összeg amit rá szánsz az bizony kevéske az elvárásaidnak....

Nekem karbis volt még anno 2006 ban.. Nagyon jó volt az úgy is...
Főleg ,hogy első motornak veszed szerintem nyugodtan nézelödhetnél azok között is...olcsóé szépet
Sok sikert üdv...
Dear José.
mivel ilyen ordenáré idő van szerintem halasszuk el máskorra....
persze a fagyi lehet bármikor csak a drágaszágot nem tolnám ki szivesen.
gondolom te sem lettél esőmenő időközben....
15-körül felhivlak és pontositunk.
Mivel az ominózus XX 2000-es gyártású, injektoros, de 164 lovas a forgalmi szerint.
Ezt a kéket viszont még ma délután meg fogom nézni. Ha érdekel valakit, elmesélem a látottakat.
Pár éve nem használják, árulják is elég régen, gondolom az ára miatt. Majd kiderül, hogy csak árulják, vagy el is akarják-e adni.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_1100_xx-28947
99

Véleményeket az adatok alapján szívesen olvasnék. Egyébként van műszakija a hirdetésben foglaltak ellenére.
A farokidomon a matrica injektorosra utal.
Nem csak lehet,ha nem van is!