Biztos én is sokat 1 kerekeztem , csunyán megyúlott a láncom egyik fele. Nem is tudom normálisan beállítani, hol lötyög, hol feszes. Tudtok valakit ajánlani Veszprém környékén aki kicserélné?
akkor gyere el és nézd meg...
Na meg beszélgess el a barátaimmal és majd elmondják neked,hogy mennyit is megyek egykeréken.
Az meg hogy hazugnak nevezel,az elég sértő.
Figyelj,férjünk el egymás mellett a neten-szerintem elég tágas.
Nem kívántam neked semmi rosszat és nem is bántottalak semmivel,úgyhogy szerintem el se kezdjük.
Széles utat neked.
légy jó
Nem hiszem, hogy sértőt irtam. A smilek meg azért vannak mert viccesek! Arra azért felhivnám a figyelmed. Hogy mi akik itt vagyunk, motorosok vagyunk és nem hülyék. Segit mindenki aki tud általában mindenkinek. De hazudni mindenki otthon az asszonynak szokott. . . Olyan motor meg nincs ami 16 ezer kilométert már elment egykerón.
nevess csak-csak az a helyzet,hogy nem ismerjük egymást,úgyhogy nem tudom min nevetsz.
ahol tehetem,egykeréken megyek (városon kívűl)
az,hogy esetleg te nem tudsz egykerekezni,az nem azt jelenti hogy más sem.
figyelj,köszönöm a jó tanácsaidat,de én nem azért jöttem erre az oldalra,hogy gúnyolódjanak velem,sőőőt ne olyan,aki nem is ismer.
Köszönöm
szia
én nem tudom,de 50ezer km-t tettem bele másfél év alatt,ennek minimum egyharmadát egy keréken és olyan a motor hangja,hogy nem akarjuk elhinni.
Jelenleg 87ezer van benne és tökéletes.
az egy nyomon futásra van módszer,ha elmegy a váz-nekem nem ment el hála égnek,tehát egy nyomon fut.
Mindegy-ebből mindenképpen motor lesz-majd mutatom a fotókat,ha készen lesz.
Széles utat neked
Azt hogyan oldod majd meg ,hogy ne ázzon be? És azt, hogy egynyomon fussanak a kerekek? Mindegy. Sok sikert hozzá és jó munkát! A kerekezéssel meg vigyázz! Ahogy megtanultam kerekezni vele 3000 km alatt két garnitura főtengely+hajtókarok.
Össze fogom írni apródonként,hogy mit költöttem rá és ha készen leszek,meg fogom írni.
Ezen kívül,mint ahogy írtam is,streetfighter FORMA lesz.
Nem arra lesz használva.
Tudom,hogy nagyon nehéz lenne ahoz a motor,hogy elsőkerekezzek vel.
Hátsón viszont nagyon könnyen megy.
Plussz egy nagyon fontosat elfelejtettem még.
Nem holnapra akarom elkészíteni és sosem szerettem a gyári dolgokat.
Egyedi megjelenés lesz igényesen megépítve.
Jövő tavaszig van idő bőven.
Ha gyárira szeretném megépíteni,nem is állnék neki,mert olcsóbb lenne egy másikat venni.
Ezzel tisztában vagyok.
Szerintem dokumentálni fogom a motor építését fotókkal is és ha szeretnétek,időnként rakhatok fel képeket.
Felejtsd el! Baromságot csinálsz. . . Sosem lesz jó! Mellesleg az XX streetfighternek nem jó! Az első esős alkalommal tolhatod hazáig. . . (Az egyenesfutásáról nem is beszélve)
nem olyan vészes,mint ahogy a képen néz ki. :)
Szét van már szedve,első futómű kell és onnantól szinte minden más megvan.Apróságok azért még kellenek-pl olajhűtő...
Tisztában vagyok az árakkal és az eleje 105ezer ft lesz kerékkel együtt.
onnantól szinte minden más megvan hozzá.
Nem építem meg gyárira,mert abból megint szágumdozás lesz.
Egy egyedi streetfighter formát építek belőle és hidd el,200be fogja takarni bőven.
Erre jön egy festés,de az megint baráti lesz,úgyhogy kb 30 ezer.
De majd ha készen lesz,megírom mennyiben állt meg és mutatok fotókat is.
Nagyon rendes vagy.
Előre is köszönöm.
98-as xx email: pampulla26@gmail.com